A párom fia utál, mit tehetnék?
Vágj vissza keményebben,mint ő,mást nem tehetsz szerintem.Ha már próbáltál vele értelmesen beszélni és lehetetlen,akkor nincs mit tenni.
26 Lehet,hogy ez nem igaz a kérdezőre,de nagyon kimondtad a gondolataimat.
Tegnap levontam a következtetést, hogy írhatok akármit, ismeretlenül el lettem könyvelve egy kegyetlen libának. Ezek után én már köszönöm szépen, nem vagyok vevő erre a sértegetésre.
26-os, remélem örülsz magadnak, hogy a dolgokat nem ismervén sikerült porig aláznod, de azt jó, ha megtanulod, hogy a rosszindulat nem vezet semmire.
További kellemes napot.
Ejnye, ez a baj, hogy mindent magadra veszel! Nem szabad, csak elkeseredsz tőle. Van egy pici igazság abban, amit a 26-os ír (főleg a gyerekre nézve), de ha te nem érzed magad fruskának, akkor nem vagy fruska. Ha nem akarod elviselni párod fiától ezt a viselkedést, ne engedd meg neki, hogy így viselkedjen. Ezt csak azokkal lehet megtenni, aki hagyják, és nagyon úgy néz ki, hogy te ilyen Teréz anyu lelkű nő vagy. Állj szépen a sarkadra, kezeld le, igenis mondd meg neki, hogy a te pénzedből is eszik, ruházkodik, ha valami nem tetszik neki, el lehet menni dolgozni, és el is költözhet. Az apja választott téged, neki nem kell szeretnie, de a száját befoghatja, mert nem vagy kíváncsi a véleményére. Különösen addig nem, amíg semmit se tesz le az asztalra. (Gondolok itt a tanulmányaira, arra, hogy mennyit segít otthon, vagy hogy hajlandó-e dolgozni a nyáron.) Nem kell, hogy az anyja legyél, de azért csak idősebb vagy nála 9 évvel, ezt éreztethetnéd vele. Még meg se született, mikor te már kívülről fújtad a szorzótáblát. Azért mindennek megvan a határa... A párodat pedig kérd meg, hogy álljon ki melletted, ha a gyerek szemétkedik, ne hagyjátok. Sose fog kilépni a tinikorból, ha minden el van neki nézve. Ha pedig kiröhög, közöld vele, hogy igazán sajnálod, amiért ez az egyetlen szórakozása, amiben örömét leli. Azért csinálja, mert hagyod! És persze azért, mert volt egy kis defekt az életében, hisz elváltak a szülei, de ettől nem kell neki mindent eltűrni és kinyalni a fenekét.
Én simán nyakon öntöm sógorom nevelt kölkeit, ha szórakoznak velem, igaz, hogy csak 16 évesek, de most kamaszodnak, ráadásul ikrek, sose tudom őket megkülönböztetni, és rengeteget vannak nálunk. Az agyamra mennek... Egy kanál vízben meg tudnám fojtani mindkettőt, sokáig próbálgatták a határaimat, de már kezdik felfogni, hogy velem nem lehet szórakozni, nem vagyok a kis pajtásuk. Nem is poénkodnak már velem, és eszükbe se jut visszabeszélni. Az anyjuk tesz rájuk magasról... Hál Istennek nem élek velük, de sokszor vigyázunk rájuk. 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!