Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom fia utál, mit tehetnék?

A párom fia utál, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Egy éve élünk együtt, egyre jobban úgy érzem, hogy a fia legszívesebben megölne. Nem megy az együttélés, folyton beszól, addig piszkál valamivel, amíg kiborulok. Direkt akkor megyek le reggel a konyhába, mikor már elment itthonról, mikor megjön, akkor meg megpróbálok én elmenni. Folyton kikezd valamivel, gúnyosan röhög rajtam. Nekem nem erre van szükségem, állandó a vita köztünk, de sosem mondja, hogy mi vaja van velem. Fogalmam sincs, hogy mit tehetnék, állandóan félek, hogy mit szól be megint.
2012. máj. 21. 20:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

igen, ez a szimpátia dolog felnőtt függő.

aki megkérdezte, hogy dolgozol-e az nagyon rátapintott a lényegre! Ezt én el is felejtettem megkérdezni..

2012. máj. 21. 21:03
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a srác kicsit féltékeny rád.Megesik ez.Azt hiszi az apja már nem foglalkozik vele eleget.

Le kell ülni és elbeszélgetni vele.

2012. máj. 21. 21:07
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha az apja eltart téged,akkor ez miatt lehet hogy nem tisztel.
2012. máj. 21. 21:08
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
A szomszéd is a melledet nézi. Ebből egyértelmű, hogy nem az új anyukát, hanem a nőt látja benned.
2012. máj. 21. 21:09
 15/36 A kérdező kommentje:

Először is, persze, hogy dolgozom, sosem tartatnám el magam senkivel. Ez nem ártatlan csipkelődés, néha nagyon bántó dolgokat be tud szólni. Én nem bírom az ilyesmit, nem adtam neki rá okot, úgy beszél velem, mintha valami prosti lennék (elnézést a kifejezésért).

Már nem tudom nem észrevenni, mert velem sosem beszélt így senki. Sem régebben, sem most, főleg nem egy nálam fiatalabb srác. Ha kedves vagyok hozzá, akkor visszaél vele, ha közömbös, akkor meg addig piszkál, amíg ki nem borulok. Ha eljön velünk valahova, akkor is az a mániája, hogy halálra szekál mindenféle bántó dologgal.

Az apjával sem túl szoros a kapcsolatuk, az anyja meg a pasijával él már 4 éve. Én csak 1,5 éve kerültem az életükbe.

2012. máj. 21. 21:12
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

állj a sarkadra. vagy megtudod, hogy mi a gondja (hogy esetleg máshogy néz rád, vagy mi miatt nem tisztel) ha nem sikerül, akkor szólj a párodnak, hogy vagy tesz valamit, vagy nem fog menni a dolog (ugyebár azért gondolj arra, hogy ha valaki nem tudja megnevelni a fiát mármint elbeszélgetni vele és megoldani a dolgokat, akkor...)

az anyukája új pasijával is ilyen?

2012. máj. 21. 21:18
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
barátnője van a probléma forrásának? :D
2012. máj. 21. 21:22
 18/36 A kérdező kommentje:
Nem, őt egyenesen utálja, de az anyjával sincsenek jóban. Elég magának való gyerek, csak az az igaz, amit ő kigondol, mindenki más hülye. Kis művészpalánta. Volt már nem egy veszekedésem vele, de a képembe röhög, képtelenség vele normálisan beszélni. Az apja meg ha előtte piszkál, rászól, de igazából nem tud vele mit csinálni, már nem gyerek, hogy megnevelje, amúgy is magasról tesz arra, amit mond. Lassan már utálok itt lenni.
2012. máj. 21. 21:27
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg elképzelni, hogy még te is 18 vagy, és az apád egy nálad csupán 9 évvel idősebb csajt költöztet maga mellé úgy, hogy még te is aktívan otthon élsz. Így talán könnyebb lesz megértést tanúsítanod.
2012. máj. 21. 21:27
 20/36 A kérdező kommentje:
Most úgy tudom, nincs neki, bár nem tartom számon a nőügyeit. Azt viszont látom, hogy elhajtja az értelmes lányokat a stílusával.
2012. máj. 21. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!