A párom fia utál, mit tehetnék?
igen, ez a szimpátia dolog felnőtt függő.
aki megkérdezte, hogy dolgozol-e az nagyon rátapintott a lényegre! Ezt én el is felejtettem megkérdezni..
Szerintem a srác kicsit féltékeny rád.Megesik ez.Azt hiszi az apja már nem foglalkozik vele eleget.
Le kell ülni és elbeszélgetni vele.
Először is, persze, hogy dolgozom, sosem tartatnám el magam senkivel. Ez nem ártatlan csipkelődés, néha nagyon bántó dolgokat be tud szólni. Én nem bírom az ilyesmit, nem adtam neki rá okot, úgy beszél velem, mintha valami prosti lennék (elnézést a kifejezésért).
Már nem tudom nem észrevenni, mert velem sosem beszélt így senki. Sem régebben, sem most, főleg nem egy nálam fiatalabb srác. Ha kedves vagyok hozzá, akkor visszaél vele, ha közömbös, akkor meg addig piszkál, amíg ki nem borulok. Ha eljön velünk valahova, akkor is az a mániája, hogy halálra szekál mindenféle bántó dologgal.
Az apjával sem túl szoros a kapcsolatuk, az anyja meg a pasijával él már 4 éve. Én csak 1,5 éve kerültem az életükbe.
állj a sarkadra. vagy megtudod, hogy mi a gondja (hogy esetleg máshogy néz rád, vagy mi miatt nem tisztel) ha nem sikerül, akkor szólj a párodnak, hogy vagy tesz valamit, vagy nem fog menni a dolog (ugyebár azért gondolj arra, hogy ha valaki nem tudja megnevelni a fiát mármint elbeszélgetni vele és megoldani a dolgokat, akkor...)
az anyukája új pasijával is ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!