Vajon mi lesz a reakció?! Szerintetek mit fog hozzá szólni?!
Az én anyám amikor megszült,otthagyott a kórházban,és végleg lelépett.Apám nevelt fel engem és a nővéremet.
Apám volt az anyám,az ápolóm, a tanárom,a barátom.
Én pontosan tudom milyen az APA.
De én még véletlenül sem tetováltattam volna ki magam.Vagy ha mégis akkor megtiszteltem volna azzal,hogy magyarul írom ki,hogy APA,és nem a bikini vonalra.Egy kicsit groteszk,hogy apád tiszteletére majdnem intim helyre tetoválsz..Akkor már a csukló jobb megoldás lett volna.
36/N
Az,hogy tetoválás még oké.Most én a korodra nem térnék ki.Nekem volt olyan barátnőm akinek 15évesen már több tetkója is volt.Ma már letagadja a motívum jelentését ha megkérdezik..:D
De a hely ahová tetetted igencsak...furcsa.
Nem lennék a jövendőbeli barátod helyében,mikor meglátja.
Hát nem tudom, nekem is elváltak a szüleim nagyjából annyi idősen, mint neked. Borzasztóan szeretem mindkettőjüket, de valószínűleg egy hatalmas sallerrel honorálták volna az ilyesfajta érzelmi túlcsordulásomat. Volt egyszer egy ötletem, hogy a lapockáimra tetováltatom édesanyám és édesapám születési dátumát, mire anyukám közölte, hogy jó h.lye vagyok ha csak így tudom megjegyezni mikor születtek (magyarul ha úgyis annyira szeretem őket, nem kell a bőrfelületeimet is kidíszíteni velük, mert nem ettől fog minden nap eszembe jutni, hogy mennyire fontosak nekem). Szerencsére megjött az eszem és nem b.rmoltattam magam össze egy életre.
A másik meg, amit előttem is írtak, kissé morbid lesz ez a felirat egy pár év múlva, amikor majd az éppen aktuális pasid kerül vele "szemtől szembe". Én sem ujjonganék ha a vőlegényem egyes fertályain I love Mummy feliratot találnék.... Pláne, ha súrolná az intim régióját (komolyan elgondolkoznék, hogy mennyire egészséges a kapcsolatuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!