Házasság 20 év korkülönbséggel működhet? A lány 23 éves, a férfi 43.
Ugye, látszik az eddigiekből is, hogy sokfélék vagyunk. Bizony a férfi-nő kapcsolat is annyiféle, ahány van belőle. Nem lehet általánosítani - vannak szokásosnak mondott (hitt) felállások, de mindennek az ellenkezőjére is bőven látni példát - még a szűkebb ismeretségi körben is.
A kérdezőnek tehát - milyen jó is az ilyen bölcs tanács (már bocs ezért a kis cinizmusért)-, szóval saját magának kell ezt éreznie. Mármint hogy lehet-é vagy sem.
Én annak idején minden szülői - rokoni ellenkezés dacára és mély szerelemből ( a barátaim teljes csodálatát kiérdemelve - mert olyan volt a párom helyzete) mentem a nagy korkülönbséggel férjhez. ennek több mint 30 éve. És állandó mozgásban van a kapcsolatunk azóta is. Nem, egyáltalán nem konstans a helyzetünk. a gyereke, a pénzgondok, a szakmai életünk, a barátaink, a félrelépéseink - mint a többi házasságban. sőt, a legtöbben - mert ma szinte ez a divat, egy veszekedés után azonnal szétmennek. Mi meg küszködünk a gondjainkkal. Kompromisszumokat is kötünk.
Hát, nem tom, mit írhatnék még?
A szerelem és szex, az egymásra vágyás - sok mindent megold. Másnál meg más a sorrend. Áh, nincs erre recept.
Csak tudnám hogy a mai fiatal lányoknak MIÉRT a csoffadt 40 éves pénisz kell, már ne is haragudj..
L/23
Néhány lány általában éretlenebbnek tartják a hasonló korú fiúkat. Gondolom a 40 körüli forma biztonságot sugároz, meggondoltabb és jó esetben már van egzisztenciája (vagy mi :D).
26/f
# 33/33
Nekem van párom, 25 éves és ki merem rá mondani h teljesen érett, normális srác.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!