Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasság 20 év korkülönbséggel...

Házasság 20 év korkülönbséggel működhet? A lány 23 éves, a férfi 43.

Figyelt kérdés
6 hónapja vannak együtt, és esküvőt szeretnének hamarosan, és gyereket vállalni.
2012. máj. 20. 22:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
63%
9-es, 10-esnek: melyik korosztályra vállalnátok garanciát, hogy 15-20 év múlva is még jól fog működni a házassága??
2012. máj. 20. 22:49
 12/37 anonim ***** válasza:
88%
Tapasztalatbol nem müködik csak pér évig
2012. máj. 20. 22:53
 13/37 anonim ***** válasza:
62%
Persze, hogy működhet.....legfeljebb, 15 év múlva kirúgja a "vénasszonyt"...oszt' elvesz egy akkor huszonévest!! :)
2012. máj. 20. 22:54
 14/37 anonim ***** válasza:
74%

20 éves ember is másra vágyik, 43 is. Ideig óráig az ember persze képes magát átkúrni a jó szex miatt, vagy mindegy mi miatt (általában azért szokták). De az idő leleplezi az önátkuffantást meg az illúziókat, olyankor meg marad a nem értem hol a para. De nyilván van nagyon kevés kivétel. (Ismerek pár ilyet és azt láttam évek elteltével, hogy ez nem működő dolog legalábbis 10 évnél tovább általában nem, ami logikus is egyébként).

26/F

2012. máj. 21. 00:00
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem működhet egy darabig, de fel kell készülnitük arra, hogy a férfi valószínűleg sokkal hamarabb meghal mint a nő. Akkor meg a nő egyedül lesz. Persze fiatalon is meglehet halni, nem az, de így valószínűbb, hogy hamar megözvegyül a nő...

Az már megint más, hogy egy 40 éves nő hogy "hozzávénül" az idős férjhez...

2012. máj. 21. 07:58
 16/37 anonim ***** válasza:
23%
A pénz mindent megold gyerekek! Ellenkező esetben (43 éves nő, 23 éves férfi) viszont egyértelműen nem működhetne. Ilyen a társadalmunk.
2012. máj. 21. 08:21
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

ennyi idősen ez nagyon sok emberben csak hátsó gondolatokat szül. pl a pénzére hajtasz, a pasi sem 100as, ha felnőtt komoly (?) emberként 20 éves lánynak udvarol.

anyukám 50, a párja 68. így azt mondom, h működik, hiszen több mint 10 éve együtt vannak. a pasi fiatalos, járnak nyaralni, kirándulni, moziba, színházba, hangversenyre.

mondjuk abba azért vicces belegondolni, h anyámon a pelenkát cserélték, a pasi meg akkor érettségizett :)

"az idő igaz, s eldönti ami nem az"

2012. máj. 21. 08:41
 18/37 anonim ***** válasza:
54%
Attól függ, hogy mennyire marad fiatalos a pasi hosszú évek múltán! Mert ha annyi idősként fog viselkedni, amennyi valójában, az problémákat szülhet, hiszen a nő jóval fiatalabb és gondolom a beállítottsága is az lesz. Ha a pasi 70 évesen is fiatalos, lendületes tud maradni (minden téren), akkor működhet a dolog. De ezeket senki sem tudja előre.
2012. máj. 21. 09:21
 19/37 anonim ***** válasza:

6 hónap alatt pont nem derül ki, hogy mennyire tudjátok áthidalni a korkülönbségből adódó problémákat, de itt divat azt mondani, hogy a szerelem mindent megold, és nem ismer akadályt. Szóval hajrá, a szerelem nem ismer akadályt!

(csahogy 6 hónap az 6 hónap, 20 év meg 20 év - és ez utóbbi sosem fog csökkenni, még ha a hat hónapból lesz is egy év, 5 év.)

2012. máj. 21. 10:17
 20/37 anonim ***** válasza:

Nálunk másfél év alatt derült ki, hogy mégis gond van a korkülönbséggel. Egy 20 évvel idősebb ember gondolkodása sokkal merevebb, én ezt nem bírtam. Úgyhogy én azért még várnék a házassággal, legalább 2-3 év együttjárás után köteleződnék csak el.

Működni működhet, ismerek ilyen családot, a férfi nagyon fiatalos, 10 évet letagadhatna, tök jól megvannak. 2 gyerekük van, nem tudom pontosan, de szerintem legalább 10 éve házasok.

2012. máj. 21. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!