23 évesen már lassan családot is kellene alapítani?
Figyelt kérdés
Nincs párkapcsolatom. Egyre több helyen hallom hogy "Ennyi idősen már ideje lenne komoly kapcsolatot kialakítani, mert lassan oda jutsz hogy a korosztályod pasijai foglaltak lesznek" És tényleg: ugye idősebb pasi lenne jó, mondjuk reálisan 25-30ig. És abban a korban a többség már komoly kapcsolatban van, vagy házasodik, vagy gyereket vállal. És mi van ha csak telnek az évek, és elérem mondjuk a 25-28at és nem lesz senkim, akkor már tényleg nehéz lesz...Vagy nem?2012. máj. 20. 21:21
21/21 anonim válasza:
A vastag betűs kérdésedre a személyes válaszom/véleményem: IGEN!
Én is 23 vagyok (2hónap és 24), és érzem, hogy lassan már bele kéne csapni a lecsóba. :)
Ami szerencse nekem, hogy van lakásunk, van egy társam. Ami meg pech, hogy nincs állandó munkám, és a páromnak van egy kis hitele, ami 2 év múlva jár le. Addig kéne nekem is munka, amit nagyon nehéz találni...
Pedig már nagyon sokat álmodozunk esküvőről, babáról meg egy saját autóról.
Igen, szerintem ez az a kor, amikor ezzel kellene elkezdeni foglalkozni...az más kérdés, hogy mindenki addig nyújtózik, amíg a takarója ér...
Szerintem akkor fogsz rátalálni az Igazira, amikor nem is sejted! Lehet, hogy már holnap! :)
(Neten próbáltad már keresni?)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!