23 évesen már lassan családot is kellene alapítani?
Figyelt kérdés
Nincs párkapcsolatom. Egyre több helyen hallom hogy "Ennyi idősen már ideje lenne komoly kapcsolatot kialakítani, mert lassan oda jutsz hogy a korosztályod pasijai foglaltak lesznek" És tényleg: ugye idősebb pasi lenne jó, mondjuk reálisan 25-30ig. És abban a korban a többség már komoly kapcsolatban van, vagy házasodik, vagy gyereket vállal. És mi van ha csak telnek az évek, és elérem mondjuk a 25-28at és nem lesz senkim, akkor már tényleg nehéz lesz...Vagy nem?2012. máj. 20. 21:21
11/21 anonim válasza:
A barátom 23 volt, mikor összejöttünk, én 17. Ő is mondta, hogy fiatalon szeretne családot, régen úgy képzelte, hogy 23 évesen már felesége lesz. De mivel én még akkor fiatal voltam, azt mondta, hogy bár velem tervezi a családot, de ugye nem 23 évesen, ráérünk még vele. Most 21 vagyok, már házasok vagyunk és úton a baba. Szóval neki még nem volt családja 23 évesen, nekem meg már bőven lesz.
12/21 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ha beállsz apácának egy elzárt kolostorba, akkor "0" esélyed van a párkapcsolatra. De még így is, ha te leszel az ételhozó lány, aki kijár a városba az ételért, nagyon megugrik az esélyed. Hát még ha teszel is érte...
13/21 anonim válasza:
Én 24 vagyok, 2 éve van párom, ő 31 éves. Viszont a 2 éves tervben nem szerepel se esküvő, se gyerek, nincs semmi megtakarításunk. :( Hiába szeretnék már... Nekem is most szülnek a volt osztálytársaim, de kivétel nélkül mind a háromnál "becsúszott" és ezért elvették, vagy eljegyezték őket. Én így nem akarok se gyereket, se férjet. Függetlenül attól, hogy már nagyon szeretnék mindkettőt...
14/21 anonim válasza:
En 24vagyok, es most varom a 3.babankat, az en hasonlo koru ismeroseimnek nem igen van meg gyerekuk, sot komoly kapcsolat se mindenhol, inkabb en logok ki kozuluk. Szerintem nem vagy meg elkesve, van idod boven, hogy megtalald a tarsad. Nem kell aggodni amiatt, hogy nem talalod meg, akkor jon mikor legkevesbe szamitasz ra. :)
15/21 anonim válasza:
Ne haragudjatok ezért, de olyan depresszív egy életet leszámszerűsíteni. Mármint megszületünk, tanulunk, dolgozunk, aztán kijelölünk magunknak egy korcsoportot, amiből szaporodóképes társat választunk, utódot nemzünk, élünk egy kicsit, aztán meghalunk. A gyerekeink ugyanezt teszik, aztán az ő gyerekeik is, meg az övék is... ez így olyan, mint egy véget nem érő rémálom.
16/21 anonim válasza:
Nem, 23 évesen még nagyon fiatal vagy, főleg a mai világban, ráérsz majd 30-35 évesen is babázni.
17/21 anonim válasza:
Én 25 vagyok,zátonyra futott a 6 éves kapcsolatom,utána kaptam két óriási pofont az élettől,és most egyedül vagyok a világban egy rendezetlen anyagi üggyel a nyakamon,ami triplán nehezíti az ismerkedést.Mégsem érzem azt,hogy kétségbe kéne esnem.Hiszen ha nem küzdök,vesztettem.
18/21 anonim válasza:
23 éves vagyok, van egy 1,5 éves kapcsolatom, én munkát keresek a párom tanul. Szívesen alapítanánk már családot, de még összeköltözni sem sikerült az anyagiak miatt. Majd ha lesz mindkettőnknek munkája, együtt élünk már pár éve, akkor jöhet a baba is, de ilyen hülye anyagi bizonytalanság mellett nekem, és a legtöbb korombelinek nem a családalapítás a legfőbb gondolata.
Igaza van a szüleinknek mi elég rossz korban lettünk felnőttek, de ki a franc tudta ezt 20 évvel ezelőtt...
19/21 anonim válasza:
Akkor kell családot alapítani ha készen állsz rá, és megtaláltad az igazid, nem akkor mikor a többi ember az orrod alá dörgöli hogy hát... Ne foglalkozz velük, majd eljön mindennek az ideje, és ha eljött tudni fogod.
20/21 anonim válasza:
Nekem is mondták, de én ezzel nem értek egyet. Nem csak KIS országunk távlataiban lehet gondolkozni. Tudom, hogy itt nincs nagy választék, de biztos vagyok benne, hogy 25-28-30 éves korod körül, meg azután is találkozni fogsz fantasztikus emberekkel. Csak lehet, hogy nem itthon, hanem külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!