Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen selejtes az...

Tényleg ilyen selejtes az emberiség? Ez undorító?

Figyelt kérdés
Sorban olvasom itt gyakorin,hogy mennyi mindenkit csalt meg a párja,meg más dolgokat és elég elkeserítő.Engem is találtak már meg olyanok,akiknek feleségük van,vagy párjuk,de én az ilyeneket elküldöm a búsba.Tényleg ilyen sok r.ibanc van?Ez komoly?Lassan már gyűlölni fogom a saját nemem,mert úgy érzem,én vagyok az egyetlen normális nő,akinek van önbecsülése és nem állna be szeretőnek,azaz lábtörlőnek.De a férfiakat is,mert nekik meg nincs lelkük.Az emberiség 1 %-a normális,ez nagyon kevés.

2012. máj. 19. 07:47
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
63%
Kedves utolsó! Ott a pont nálad! Teljes mértékben igazad van!!!
2012. máj. 19. 16:38
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Fölösleges a médiát hibáztatni, régen sem voltak szentek az emberek. Én megtaláltam azokat a régi iratokat, amikor még a nagyszüleimnek a háború alatt bizonyítani kellett hogy nem zsidók és felrajzoltam egy részleges családfát vagy 4 generációra. Kétlem, hogy a mi családunk olyan szívós fajta, hogy 5 hónapos újszülöttek maradtak volna életben az akkori időkben (szülők esküvő dátuma mínusz gyerek születési éve), az egyik helyen pedig a nagypapa (a szülő anyukának az apja) volt feltüntetve apaként. Valószínűleg a biológiai apuka vagy nem vállalta, vagy ki tudja ki volt. Nem hiszem, hogy csak az én családom nőtagjai lettek volna ordas nagy r.bancok abban a korban. Voltak akkor is bordélyházak, természetes volt, hogy az apa elvitte a fiát.

Emlékszem egy cikkre, évekkel ezelőtt írtak egy csecsemőgyilkosságról. Meginterjúvolták a falu lakóit, egy idős néni csak legyintett arra, amikor kérdezték, hogy jaj manapság mennyi ilyen eset van: ugyan, régen is fordított ki az eke pici csontvázat.

Szóval fölösleges szidni a mai kort, a médiát, nem vagyunk sem jobbak, sem rosszabbak a múlt korokban élt embereknél. Görögöknél normális volt a homo szerelem, a rómaiak is rendeztek orgiát, hány uralkodónak voltak ágyasai. A köznép sem volt jobb. Csak akkor nem a Való világot nézték, hanem kivégzést élőben.

Manapság meg szintén nem a média miatt van több válás, hanem a nők egyre függetlenebbek. Manapság egy nő nincs annyira kiszolgáltatva a férjének, nem kell mellette szótlanul eltűrni, ha a férfi veri, k.rvázik vagy szeretőt tart.

2012. máj. 20. 12:08
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

32. folyt:

Manapság meg egyre tovább élünk, tehát soha ilyen hosszú időt nem kellett még együtt, egymáshoz hűségesen eltölteni.

Régen a nő belehalt a valahányadik szülésébe, a férj új asszonyt hozott a házhoz, akinek lehet, hogy már voltak gyerekei, és megözvegyült. Manapság meg ha huszon-harminc éves korban összeházasodunk, élhetünk 70-80 éves korunkig is egészségben.

A megcsalásos történetekben meg szerintem a három szereplő közül ( a környezetemben történt esetek alapján) a legkevésbé hibás a szerető. Ha jó a párkapcsolat, akkor a harmadiknak esélye sincs akkor sem, ha pucéran lejt csábtáncot a házas fél előtt.

A gond vagy a férjjel, vagy a feleséggel van. Akiket én ismerek, ott vagy a nő ment át házisárkányba, és szó szerint elüldözte a férjet máshoz, vagy a férfi volt figyelmetlen, stb. De a probléma kettejük között volt.

2012. máj. 20. 12:19
 34/40 A kérdező kommentje:

32 Ez milyen igaz.Az ember mindig is undorító volt és az is marad,amég ki nem pusztul a bolygóról.

Amúgy tegnap is marha nagy mázlim volt.Eldumálgattam néhány emberrel a buszmegállóban,amég vártunk.Az egyik srácnak bejöttem,észrevettem a jelekből.Erre amikor elváltunk egymástól,kicsúszott a száján,hogy a párja is dohányzik.Férgekből sosem elég.:)

2012. máj. 20. 12:45
 35/40 anonim ***** válasza:

32 vagyok megint.

Huszonévesen pont úgy gondoltam én is, ahogy te írod. Most már 40 vagyok, közben sok kapcsolat tönkrement a környezetemben (a sajátom is), és már egy picit árnyaltabban látom. Emberek vagyunk, hibázunk, néha mást is megkívánunk.

A baj inkább ott van, hogy sok esetben nem maga a félrelépés az igazi ok, hanem az, hogy a pár közül valaki nem elégedett, és ezt a másikkal vagy nem beszéli meg, vagy a másik fél nem vevő a problémára.

Persze vannak szemét emberek, akiknek tényleg nem számít a másik fél, de sokszor nem egyértelműen fekete és fehér az ilyen történek.

Saját házasságom a jó példa rá: történt pár dolog az életünkben, amiben valahogyan reagáltunk (gyerek, lakáscsere, munka, stb) és ahelyett hogy az a fél, aki megsértődött megbeszélte volna a másikkal, csak duzzogott.

Volt ilyen a férjem részéről is és évekkel később amikor már tönkrement a házasságunk a fejemhez vágta hogy ezt meg azt csináltad, én elmondtam, hogy akkor miért döntöttem így. Akkor esett le neki, hogy igazam volt. Csak akkor nem mondta, én meg nem tudtam, hogy ez zavarja.

Rengeteg ilyen apró dolog volt, hol egyikünk, hol másikunk volt a hibás, de ez oda vezetett, hogy azt hitte, majd ha féltékennyé tesz, akkor észbe kapok és jobban figyelek rá. Én meg ehelyett kiadtam az útját, mert én meg úgy voltam vele, hogy ha ő nem képes rám figyelni és észre venni hogy mennyi teher van rajtam (aránytalanul több mint rajta), akkor inkább jobb nélküle.

Nálunk sem a harmadik fél felbukkanása volt a fő válóok, akkor csak olaj volt a tűzre, de utólag visszagondolva a mi hibánk volt hogy így alakult. És sok más kapcsolatban a fő problémának ezt látom, ugyanúgy nem mondják el a másiknak ha valami gond van, vagy ha el is mondják,akkor a másik nem veszi komolyan és nem tesznek közösen azért, hogy mind a ketten elégedettek legyenek.

Szóval nem mindig egyértelműen ártatlan áldozat a megcsalt fél, r.hadt tetű a megcsaló és aljas a szerető (főleg, ha pl. nem is tudott arról, hogy a másiknak párkapcsolata van).

2012. máj. 20. 13:22
 36/40 anonim ***** válasza:

"Amúgy tegnap is marha nagy mázlim volt.Eldumálgattam néhány emberrel a buszmegállóban,amég vártunk.Az egyik srácnak bejöttem,észrevettem a jelekből.Erre amikor elváltunk egymástól,kicsúszott a száján,hogy a párja is dohányzik.Férgekből sosem elég.:)"

Attól még, hogy tetszettél neki, nem úgy tűnik, hogy megcsalt volna bárkit is. Nem értem,ezzel mi a baj.

2012. máj. 20. 14:34
 37/40 anonim ***** válasza:

bocs,de ez az utolsó hozzászólásod nálam is verte a biztosítékot..azért,mert vki kedves veled,netán utal is rá,h jól nézel ki(mondjuk kíváncsi lennék,milyen jelek voltak)nem azt jelenti,h azonnal megcsalná veled a párját..a hűség nem azt jelenti,h elvesztem az erzekemet a szép,bejövős dolgok iránt..a hűség egy döntés,akármilyen nagy patosszal is beszélnek itt arról,h másra se bírnak nézni,ha szerelmesek..én szerelmes vagyok,mégis meg tudnám csalni a férjem,ha akarnám,mert. a fizikai vágy teljesen más,mint az érzelmek,tisztelet,stbstb..azért nem csal meg/csalom meg,mert jó a kapcsolatunk,és mindent megkapunk egymástól,tehát szükségünk nincs másra..ez olyan,mint mikor azt mondják,h "nem tudok élni nélküled",attól is kiakadok..már miért nem tudnék?önálló ember vagyok..csak nem akarok,mert tökéletes az adott helyzet.

szóval azért,mert bejottel neki,meg nem valószínű,h a bugyidba akart jutni..

2012. máj. 20. 15:05
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a komment azért durva. Vagy nagyon rosszul olvasol testbeszédet, vagy csak a szimpla kedvességet ráizgulásnak fordítod.
2012. máj. 20. 15:53
 39/40 anonim ***** válasza:

Van két ismerősöm, egy pár. A srác vendéglátózik, ebből kifolyólag nagyon barátságos, mindenkivel vált néhány szót, nagyon odafigyel a környezetében levő emberekre. Viszont elég nyilvánvaló, hogy ő mindenkivel ilyen, nemre, korra való tekintet nélkül.

A barátnője viszont iszonyú hisztiket levág csak azért, mert szóba áll másokkal. Az egyik ilyennek szemtanúja voltam, együtt mentem velük boltba. A srác elkezdett egy anyja korabeli (60+) nővel beszélgetni a sorban, a lány pedig hihetetlen hisztit levágott, hogy ne nőzzön. Mindenkinek égett a feje, a hölgynek és nekem is, a srácról nem is beszélve.

Azt őszintén csodálom, hogy bírja még a kiképzést....

2012. máj. 20. 22:01
 40/40 anonim ***** válasza:

"Az egyik srácnak bejöttem,észrevettem a jelekből.Erre amikor elváltunk egymástól,kicsúszott a száján,hogy a párja is dohányzik.Férgekből sosem elég.:)"

Szerintem kicsit túlreagálod. Lehet, hogy bejöttél neki, de nem mondta, hogy találkozzatok, nem kért telefonszámot (legalábbis nem írtad), ellenben közölte, hogy párja van. Ennyi történt és nem több. Azért, mert szóba állt veled, esetleg szimpatikus is voltál neki, még nem biztos, hogy megcsalná a párját veled.

2012. máj. 22. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!