Ha az emberiség Ádámtól és Évától származik, akkor mi mind zsidók vagyunk, és rokonok?
Az első két embernek nem valószínű, hogy volt nemzetsége vagy vallása. Ennyiből lehettek volna katolikusok is!:-DDD
Bakker az 7 milliárd ajándék karácsonykor!:-)
"Ismereted mégis mennyi?"
Mégis miről? Úgy látom, érzékenyen érintett a kérdés, pedig nem akartam megsérteni senkit. Komolyan érdekel a dolog, sokszor gondolkodtam már ezen.
Hogy a majmokkal mi van? Hát látod, ez még sose jutott eszembe ezen gondolataim kapcsán. Azt hiszem, így csak még bonyolultabb az ügy!
Nos, ismereted nullához közel. Vagy mínusz.
Ádám és Éva NEM VOLT ZSIDÓ!!!
Tehát a leszármazottai nagy része sem zsidó.
Viszont egy leszármazottja, a későbbi Jákob az a személy, akinek leszármazottai a zsidó nép.
Jákob testvére, Ézsau sem zsidó és az ő leszármazottjai sem pl.
Nem zavarna, ha zsidók lennénk.
Hát, elnézést kérek, ha nem vagyok a hittudományok doktora. De attól függetlenül, hogy a válaszod alapján mégsem az egész emberiség zsidó, a rokonság az marad. Meg a hét milliárd ajándék is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!