Tényleg ilyen selejtes az emberiség? Ez undorító?
Ne aggódj, itt vagyok én is. Lehet nem hinni nekem, de nálam hűségesebbet keresve sem találni. (aki nem hiszi az így járt)
Amúgy sajnos tényleg ilyen a világ, nem csak azért, mert ide járnak panaszkodni sokan, múltkor egy nagyobb baráti társaságban arról volt szó (kor: 20-tól 40-ig), hogy alig bírják megállni, hogy ne csalják meg a párjukat, mert nekik kell mástól a figyelem, a törődés, és unalmas ugyanazzal a személlyel lefeküdni, kell a változatosság... Férfiak és nők egyaránt ezt vallották, az egyik férfi már félre is ment, az egyik nő csak csókba bonyolódott, a harmadik férfi tervezgeti már egy nővel a félremenést és így tovább...
És tényleg ilyen beteg a világ. A média sokat nyom a latban, ez tuti, anno tanultam médiát, amiben sokat beszéltünk erről, hogy az embereket formálja, mert hatással van rájuk, mindent benyalnak... Mert a TV szent, sokan imádják...
Bár én még a fiatalabb csoportba tartozom, 22/L, (kivéve lelkileg), de kemény elveket vallok, mivel egész életemben azt néztem, ahogy apám anyámat, anyám apámat csalja... Aztán anyám meghalt, apámnak lett egy barátnője, akit orrba szájba csalt és még ő volt felháborodva, amikor kiderült, hogy az asszonyság is félrelépett...
Na mindegy... 6 éve vagyok párommal, sok mindent tervezünk, remélem minden összejön. Ő is egyszer szeretne házasodni, azt is örökre. Ámen.
Igen, az emberiség undorító. Viszont, ha normális értékrenddel rendelkezel, akkor kiközösítenek, és bizony a megcsalásoknál, még a magányt is nehezebb elviselni...
A másik, amit én gondolok. Valamilyen szinten hibás a média. BÁR persze megint egyszerűbb mást, másokat hibáztatni ezekért a dolgokért.
Ha én egy értelmes, GONDOLKODÓ (na ez az ami manapság nincs meg!) emberi lény vagyok, akkor képes vagyok felfogni, hogy amit teszek (pl. egy megcsalás) sem nekem nem jó, sem másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!