Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen selejtes az...

Tényleg ilyen selejtes az emberiség? Ez undorító?

Figyelt kérdés
Sorban olvasom itt gyakorin,hogy mennyi mindenkit csalt meg a párja,meg más dolgokat és elég elkeserítő.Engem is találtak már meg olyanok,akiknek feleségük van,vagy párjuk,de én az ilyeneket elküldöm a búsba.Tényleg ilyen sok r.ibanc van?Ez komoly?Lassan már gyűlölni fogom a saját nemem,mert úgy érzem,én vagyok az egyetlen normális nő,akinek van önbecsülése és nem állna be szeretőnek,azaz lábtörlőnek.De a férfiakat is,mert nekik meg nincs lelkük.Az emberiség 1 %-a normális,ez nagyon kevés.

2012. máj. 19. 07:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
55%

Ne aggódj, itt vagyok én is. Lehet nem hinni nekem, de nálam hűségesebbet keresve sem találni. (aki nem hiszi az így járt)

Amúgy sajnos tényleg ilyen a világ, nem csak azért, mert ide járnak panaszkodni sokan, múltkor egy nagyobb baráti társaságban arról volt szó (kor: 20-tól 40-ig), hogy alig bírják megállni, hogy ne csalják meg a párjukat, mert nekik kell mástól a figyelem, a törődés, és unalmas ugyanazzal a személlyel lefeküdni, kell a változatosság... Férfiak és nők egyaránt ezt vallották, az egyik férfi már félre is ment, az egyik nő csak csókba bonyolódott, a harmadik férfi tervezgeti már egy nővel a félremenést és így tovább...

És tényleg ilyen beteg a világ. A média sokat nyom a latban, ez tuti, anno tanultam médiát, amiben sokat beszéltünk erről, hogy az embereket formálja, mert hatással van rájuk, mindent benyalnak... Mert a TV szent, sokan imádják...

Bár én még a fiatalabb csoportba tartozom, 22/L, (kivéve lelkileg), de kemény elveket vallok, mivel egész életemben azt néztem, ahogy apám anyámat, anyám apámat csalja... Aztán anyám meghalt, apámnak lett egy barátnője, akit orrba szájba csalt és még ő volt felháborodva, amikor kiderült, hogy az asszonyság is félrelépett...

Na mindegy... 6 éve vagyok párommal, sok mindent tervezünk, remélem minden összejön. Ő is egyszer szeretne házasodni, azt is örökre. Ámen.

2012. máj. 19. 09:17
 12/40 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nagyon megromlott a világ és ez qurvára elkeserítő.Kinek van kedve ennyi hülye ember között élni?Tegnap a buszon próbálkozott be nálam egy izomtalan,nyegle hapsi,próbált szemezni,közben ott volt mellette a barátnője.Amúgy azt hittem a csajára,hogy az anyja,ez is elég nevetséges.Nagyon szánalmas volt.Ők voltak a Jersey Shore gagyi változatai:)Mindegy,nagyon felhúztak.És persze a csaj rám nézett dühösen,nem a pasijára.Mert feltétlenül én vagyok a hibás azért,mert a nyomorék pasija szemez velem,aki mellesleg szerintem minimum 5 évvel fiatalabb nálam és már csak ezért sem kéne,mert éretlen.Ezért kezdem lenézni a saját nemem is,mert a nők többsége ugyanúgy ösztönlény.Csak a pasi meg a faß létezik,más semmi.És ez nagyon visszataszító.Szorulhatna az ilyenekbe egy kis értelem.:)És igaz,a pasik nagy része lelketlen,gerinctelen,de a nők se szentek.Az emberiség egy rakás sz@r.
2012. máj. 19. 09:18
 13/40 anonim ***** válasza:
2012. máj. 19. 09:22
 14/40 A kérdező kommentje:
10 Velem is történt majdnem hasonló és majdnem az életembe került,sajnos tudom,miről beszélsz.Szerinted miért robbanok fel ilyenkor?
 15/40 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem ide akartam a linket. :D
 16/40 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy az exem engem is megcsalt, és én is a nőre voltam kiakadva... Jó kérdés, hogy miért, talán az ember ilyenkor nem akarja elhinni, hogy rossz a párja, vagy passz.
2012. máj. 19. 09:25
 17/40 A kérdező kommentje:
9 Az én környezetemben nagyon sok ilyen legalja ember van és iszonyú pofátlanok.Sok ilyen történetem van.Pl van egy 25 éves alkoholista srác,akinek 5 éve van barátnője és nem egyszer,nem kétszer csengetett be hozzám és órákig fűzött a kapuban,hogy össze akar jönni velem.És nem értette,hogy NEM.Most meg én vagyok a bunkó,amiért nem köszönök vissza,meg elmegyek a mondat közepén,amikor beszél hozzám.Na jó,tényleg bunkó vagyok:)De ő meg gerinctelen.És fáj,hogy ennyire sem tart,hogyha akar tőlem valamit tényleg komolyan,akkor rendezze le a barátnőjével.Ne a háta mögött.Mert az undorító és megalázó.
2012. máj. 19. 09:26
 18/40 A kérdező kommentje:
16 Talán önbizalomhiány,de arra a normális ember előbb utóbb rájön és nem akarja megtépni a másik csajt,hanem a pasiját dobja ki.Legalábbis én így gondolom.
2012. máj. 19. 09:27
 19/40 A kérdező kommentje:
11 Azért jó hallani,hogy ilyenek is vannak.Sok boldogságot:)))
2012. máj. 19. 09:28
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az emberiség undorító. Viszont, ha normális értékrenddel rendelkezel, akkor kiközösítenek, és bizony a megcsalásoknál, még a magányt is nehezebb elviselni...

A másik, amit én gondolok. Valamilyen szinten hibás a média. BÁR persze megint egyszerűbb mást, másokat hibáztatni ezekért a dolgokért.

Ha én egy értelmes, GONDOLKODÓ (na ez az ami manapság nincs meg!) emberi lény vagyok, akkor képes vagyok felfogni, hogy amit teszek (pl. egy megcsalás) sem nekem nem jó, sem másnak.

2012. máj. 19. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!