Tényleg ilyen selejtes az emberiség? Ez undorító?
Hogy a viharba ne lennének ribancok a nők?:D Persze nem mind. Példa: keress rá! Szegény pasi nem kell! Ki ért velem egyet?
És sokan egyet is értenek vele. Az ilyet gondolod érdekli a kiszemelt családi állapota? És a legtöbb szerető nem úgy kerül képbe, hogy sétál az utcán, és másnap már dugnak. Az esetek többségében komoly párzási rítus, csábítási procedúra előzi meg a közösülést. Sokszor a harmadik fél részéről. Egy dolog elkerülni a kísértés lehetőségét, és egy másik ellenállni a kísértésnek. Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy van olyan egészséges férfi, aki semmilyen körülmények között nem áll szóba nőkkel? A szeretőt meg ne állítsuk be ártatlan báránykának, mert neki is tiszteletben kellene tartania más kapcsolatát. Pusztán becsületből. Nem pedig azon mesterkedni, hogy vegye rá az illetőt, hogy hagyja el érte a családját, gyerekeit. Ha vállalta a szerető szerepét, akkor viselje a kellemetlen következményeket. A megcsalás nem feltétlenül bocsánatos bűn, és nem vagyok hívő, de azért abban a jó öreg 10 parancsolatban van néhány megszívlelendő rész, ami a potenciális szeretőket is érinti.
Engem nem csaltak meg eddig, én sem szoktam másokat, és nem is lennék szerető, éppen a fent említettek miatt.
Utolsóval egyetértek.
Mert az érmének se biztos, hogy csak 2 oldala van.
Van, amikor a férfi lép félre, ő keres mást, talál is, tegyük fel, ámítja a nőt, hogy egyedülálló. Pedig nem az.
Van, amikor ugyanez történik, de a szerető is tisztában van azzal, hogy családos vagy párkapcsolatban élő férfival van. És nem zavarja. Na az az egyik leggusztustalanabb dolog!
Na meg mikor nem a férfi kezd kacsintgatni másfelé, hanem egy "hölgy" kacsintgat őrá. Holott szintén tudja, hogy van családja. Ez a másik legundorítóbb.
Engem nem csalt meg a férjem, én sem csaltam meg őt. Érzésem szerint ez nem is fog megtörténni, mert azonos értékrenddel rendelkezünk, már az elején tisztáztuk, hogy ha valami probléma merül fel, szólunk róla, nem söpörjük a szőnyeg alá, nem várjuk, hogy magától oldódjon meg, hanem megbeszéljük, megoldjuk.
26/N
20 Sajnos eben igazad van.Mindig azt húzzák le a legjobban,aki normálisan gondolkodik,ezt sajnos mindenhol tapasztaltam,másokon is,magamon is.
21 22 Bármelyik fél lehet hibás a három közül,nem akartam csak a férfiakra,vagy csak a nőkre,vagy csak a harmadik félre kenni a dolgot...csak undorítóak az emberek és szomorúan tapasztalom,hogy egyre többen vannak ebből a fajtából és kevesebben a normálisakból,akik nemcsak érdekből tartanak párkapcsolatot,vagy akár barátit is,hanem azért,mert tényleg érdeklődnek a másik felől és tényleg szeretik.Az én környezetemben élő emberek pl borzasztóak,a sírhatnék kerülget miattuk.Annyira elegem van,hogy legszívesebben elköltöznék erről a környékről messzire.Kanadába.Az elég messze van.
Akkor most már én is merem vállalni,hogy én sem léptem még soha félre,de már csaltak meg nemcsak egy exem! Szerencsére mégcsak 19-22 éves korom közt történt, visszagondolva egész jól túltettem magam rajta!Voltam már én is úgy párkapcsolatban 2évig,hogy már nem volt semmi a régi,eluntam,nem volt változatos, félév alatt rájöttem, hogy nem való hozzám stb,de soha eszembe sem jutott megcsalni.Lehetőség biztos lett volna,talán csak egy exem kellett volna felhívni vagy bármi ilyesmi.Mégis sosem csaltam meg senkit,nem találkoztam más férfiakkal,még barát-haver férfiakkal sem,szóval lehetőséget sem adtam magamnak párkapcsolatban ilyesmire.Maximum barátnőkkel találkoztam és bulikba sem jártam. Nyíltan meg tudtam mondani, hogy bocs de már nem kívánlak,nem tudok veled együtt lenni és legyen vége.Sosem jutott eszembe, hogy attól még, hogy valakiből kiszeretek,odaadjam a testem egy másik férfinek.
Az egyik legdurvább eset ami történt velem,az az volt,mikor nagyon belezúgtam valakibe,és már együtt voltunk egy ideje,beközölte, hogy 3 napja lefeküdt az exével.Azt hittem szószerint, hogy elhányom magam.Kiderült nem engem csalt meg, hanem velem csalta az "exét", aki nem is volt ex...
Most jelenleg úgy érzem, nincs bennem romantika,nem tudom elkötelezni magam senki mellett,nem is érzek késztetést párkapcsolatra.Van nekem elég problémám jelenleg. Nem is agyalok azon, hogy időt pazaroljak az ismerkedésre, meg azon kattogjak, hogy jaj vajon tetszeni fogok-e bárkinek is.
Nem gondoltatok rá,hogy rossz emberek vesznek körül benneteket?Ja,és mindenkinek olyanok a barátai,akiket választ magának...Érdekes módon az én baráti társaságomban mindenki évek óta kapcsolatban él,boldogan,senkinek nincs kedve megcsalni a másikat...A család érték és szent 25-30 évesen is...Szóval én abszolút nem látom azt,ami miatt ilyen kiábrándult vagy a világból...Az meg,h itt mi mindent írnak valóban nem egy valamire való statisztkának adatok,mert tényleg,aki boldog,az miről panaszkodjon?Ma sem csalt meg a pasim,ma se vert meg,ma se stb.stb..
Viszont egyet tudok, a kapcsolatok amik működnek körülöttem soha nem tartalmaznak olyan szavakat,h "nem mehetsz el","nem teheted meg",nincs bennük korlátozás, van bennük viszont sok szex,tisztelet, és figyelem...
Azért a médiát hibázni elég felelőtlen dolog.
Ha már mindenki utálja a ValóVilág-ot legyen az: a szüleim nézték, én is néztem, az összeset, nem lettem tőle se ribanc, a szüleim sem váltak el. Mindenki boldog, normális értékrenddel rendelkezik. Ez csak egy MŰSOR. Ha zenecsatornát nézek, nem leszek tőle zenész, ha sportcsatornát, nem leszek sportoló... remélem, érthető.
Hacsak nem tudsz statisztikát, felmérést küldeni az 1%-ról, ez így költői túlzásnak tűnik.
Engem nem érdekel, ha valakit megcsalnak, szemét dolog, de attól nekem nem lesz se jobb, se rosszabb. Sőt, még csaló sem leszek tőle.
A médiát hibáztatni a felelősség hárítása. Az emberek DÖNTENEK. Nem veszek Calgonit tablettát, csak mert látom a tévében, és nem csalom meg a páromat, csak mert látom a tévében. Nem vagyunk már gyerekek, hogy befolyásoljanak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!