Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tartanál nagyobb tragédián...

Mit tartanál nagyobb tragédiának? Ha meleg/leszbikus lenne a gyereked vagy ha roma párt választana magának?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 21:02
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
59%

Akiben ilyen kérdés megfogalmazódik az nem ismeri a tragédia fogalmát,nem élt még át olyat!

Betegség,Haláleset,Anyagi összeomlás.Ezek tragédiák.

Mert bármikor megtörténhetnek,nem tudsz velük számolni és nem válogat az emberek között.

Az összehasonlítás is eleve nevetséges.Ha valaki a saját neméhez vonzódik,akkor nincs választása.

A heterók pedig nem csak romákból választhatnak maguknak párt.

De ha roma is az illető,akkor valószínűleg,a normális fajtából,mert egy értelmes csak olyannal köti össze az életét,de ha nem,akkor a te gyereked is olyan,kb csak fehér a bőre.

Szerintem ez a roma dolog is csak az alacsonyabb intelligenciájú családoknál kényes kérdés,akik magukat felsőbbrendűnek gondolják,csak,mert nekik fehér a bőrük,de kb attól még a társadalom alját képezik.

Egy normális közösségnél ez nem jelenthet gondot.

2013. nov. 4. 05:25
 42/45 anonim ***** válasza:
70%

Utolsónak pedig!

Szerintem alapvetően senkiből nem vált ki undort az azonos neműek közötti gyengédség kifejezése.Inkább csak érdekesnek találják,már azok akik még nem találkoztak ilyennel.

Vagy akkor te nem ismered az undor szó jelentését.

Undorodni valamitől nem valami egészséges.

Sokszor olyan dolgokat is megjátszanak,túljátszanak az emberek,mint a valóság.

Sokan azért mondják ezt,mert félnek attól,ha nem ezt mondják akkor majd mások mit gondolnak róluk.

Az undorodás nem egészséges.Hallottam olyanról,hogy van aki a kövér emberektől undorodik.Maguktól a jelenlétüktől rosszul lesz,valami rossz érzés éreznek olyankor.

Na kb a valóságban is ennyi lehet azoknak a száma,akik valóban undorodnak ettől.

Azt megértem,ha nem izgulsz fel tőle,de undorodni biztos nem fogsz tőle.A melegek sem undorodnak,ha heterókat látnak intim helyzetben,bár szerintem az emberek(akár heterók/akár melegek nem csinálnak olyat a szemed előtt,ami bennem fura érzést keltene.Az meg,hogy te arról fantáziálsz,hogy mit csinálnak kettesben,arról nem tehet senki.Valamiért téged ez foglalkoztat.De hát azt azért ne várd el,hogy mások azért ne csináljanak dolgokat kettesben,mert te azt már elképzelted.

A szexualitás különböző formái vagy izgatják vagy semlegesen érintik az emberek,de semmiképp nem undorodnak tőle.Aki igen,az inkább magától a szextől undorodik,minthogy a szexelőktől.

Ha heteró férfi vagy akkor a heteró és leszbi dolgok vonzanak a melegek pedig számodra közömbösek.

Ha heteró nő vagy,akkor pedig izgatnak a melegek is,mivel férfiak.A leszbik iránt pedig közömbös vagy,de semmiképpen nem hiszem le,hogy undorodsz.

Én max attól tudnék undorodni,ha két ápolataltan embert látnák intim környezetben,mivel az ápolatlanságot az érzékszerveinkkel felfogjuk(szaglás,ízlelés,érintés) és elég ha a szemünk látja.Ilyenkor az érzékeink váltanak ki egyfajta undort.

2013. nov. 4. 05:40
 43/45 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már feltették párszor... biztos unatkozol
2015. febr. 17. 12:05
 44/45 anonim válasza:
100%
Ha meleg , vagy leszbikus lenne a gyerekem, egyáltalán nem zavarna. De mivel még nem találkoztam rendes romával (pedig errefele rengeteg van), bizony alaposan megfigyelném, hátha a ritka kivételek egyike. Tiltani felesleges lenne, mert annál inkább csinálnák.
2016. jan. 1. 02:31
 45/45 tomi35 válasza:
Szerintem egyik sem tragédia, ha rendes az illető.Bár a szexuális identitás meghatározott, a párválasztás viszont egyéni döntés kérdése, ilyen szempontból a második húzósabb.De ha genetikailag meghatározott, akkor miért van, hogy pl.a volt állami gondozottak közt vagy tizszeres az arány az egyéb populációhoz képest?Vagy hogy nem tehetsz róla, kibe leszel szerelmes?Ez egyenesen nevetséges, hát az különböztet meg minket az állatoktól hogy tudatosan élünk és irányitjuk a sorsunkat, nem?Egy neves szinész vagy egy milliárdos lánya sem lesz szerelmes egy hétköznapi jöttmentbe, egy menő focistát sem láttam még nem attraktiv külsejű nőt feleségül venni, micsoda véletlen.Ha meleg lenne a gyerekem, rosszul esne, de menne tovább az élet, ha kifogásolható életvitelü, vagy erősen problémás családi hátterü roma partnert választana,megszakitanék vele mindennemü kapcsolatot.Nem vagyok rasszista, csak tapasztalt.
2016. jan. 5. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!