Mit tartanál nagyobb tragédiának? Ha meleg/leszbikus lenne a gyereked vagy ha roma párt választana magának?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 21:02
11/45 anonim válasza:
Egyébként mi az a roma? Olyan, mint a romakerék, meg a romapecsenye, meg a 100 Tagú Romazenekar, meg a romameggy, meg a roma kisebbségi önkormányzat?
12/45 anonim válasza:
lehet bunkó vagyok, meg előítéletes, meg stb, de ha a legőszintébben akarok válaszolni, akkor egyik sem tudnám soha elfogadni teljes mértékben. legalább álszent nem vagyok
13/45 anonim válasza:
Egyikkel sem lenne bajom. Legyen azzal, akivel akar, csak szeressék egymást és boldogok legyenek.
14/45 anonim válasza:
Hát, ha őszinte akarok lenni akkor annak nagyon nem örülnék, ha roma fiúval jönne össze a lányom! A leszbikusság nem zavarna!
Ha viszont jobban belegondolok, akkor nem ezen múlik, maga az ember a lényeg! Csak sajnos olyan kevés tisztességes, normális roma van sajnos, ezért vannak előítéleteink.. persze, ha bizonyít, akkor nem lenne akadálya a dolognak!
15/45 anonim válasza:
Szerintem minden szülőnek fontos a gyermeke boldogsága! :-) És el kell fogadni!!! :-) :-)
17/45 anonim válasza:
hát inkább legyen meleg/leszbikus, mint hogy egy cigánnyal... bár ha rendes cigány, akkor egy idő után el tudnám fogadni, de az elején lennének fenntartásaim. igen jó kérdés amúgy
18/45 anonim válasza:
Köszicske a drága lepontozónak mindenki nevében.Nullára nem lehetett volna?Túl sok pontom van,31.
19/45 anonim válasza:
Ha leszbikus, azt elfogadnám, ez van.
Ha roma pasija lenne, akkor mindig bennem lenne - legalábbis a kapcsolatuk első pár hónapjában - hogy még szakíthatnak, találhat jobbat. Ezt nem fogadnám el csak úgy, meg kéne ismerni azt az embert, később a családját.
20/45 anonim válasza:
Nekem mindkettő ugyanakkora tragédia lenne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!