Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tartanál nagyobb tragédián...

Mit tartanál nagyobb tragédiának? Ha meleg/leszbikus lenne a gyereked vagy ha roma párt választana magának?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 21:02
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
88%
EGYIK SE TRAGÉDIA. Tragédia az, ha baleset ér, és nyomorék leszel. Tragédia, ha leég a házad, és semmid sem marad. Ez nem az a kategória. Ha szereted a gyermeked, elfogadod, bárhogy dönt. Ráadásul a melegség nem is választás kérdése, annak születni kell. És az anya örökíti ezt a genetikai hajlamot tovább a gyermekébe. Erről ennyit.
2012. máj. 19. 09:36
 22/45 anonim ***** válasza:
96%

Én feldobok még két eshetőséget.

Számomra az lenne a tragédia, ha boldogtalan lenne, vagy halott.

2012. máj. 19. 09:39
 23/45 anonim ***** válasza:
45%
Az igazán tragédia, ha mindkét lehetőség egyszerre történik.
2012. máj. 19. 11:19
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha meleg,ill leszbikus lenne a gyermekem,azt elfogadnám,hiszen erről ő nem tehet.De, ha a párja roma lenne,nem tudom mennyire tudnám elfogadni.Ha a rosszabbik fajtából származna,akkor természetesen tiltanám.
2012. máj. 19. 12:28
 25/45 anonim ***** válasza:
69%

Le a kalappal az 1, 10, 13, 15, 22-es válaszolók előtt! Nagyon kevés ember tud ennyire előítéletektől mentesen gondolkodni.

Öröm volt olvasni a válaszaitokat.

Én azt sem élném meg tragédiaként, ha egy roma fiú lenne a fiam párja, biztos vagyok benne, hogy támogatnám őket. Ki, ha én, az anyja nem?

2012. máj. 19. 21:55
 26/45 A kérdező kommentje:

Azért kíváncsi volnék, hogy az "előítéletektől mentesen gondolkodók" hogyan élnék meg, ha a gyermekük párja és annak családja elkezdené terrorizálni a gyereketeket és titeket is, nem egy ilyen esetről hallani, illetve ilyen esetekben általában a pár nem roma tagja is mind mentalitásában, mind erkölcsileg lezüllik a másik szintjére, esetleg maga is kényszerből vagy önszántából törvénybe ütköző dolgokat visz végbe. Nem hiszem, hogy vannak olyanok, akiket ez ne zavarna.

Azt hisztem, ebben benne van az én álláspontom is a kérdést illetően.

2012. máj. 19. 23:31
 27/45 Béla211 ***** válasza:
92%
Ilyen elő fordul magyaroknál is.Anyum egyik barátnője félig roma a férje magyar mégis ő bántalmazta és verte úgy szökött el.Az unoka nővérem férje szintén félig roma és semmi baj nincsen a családja nagy részével.Persze a nagy családban vannak bűnözök is és nem jó módban élők. De az esküvőjükön egyet len roma sem rugót be annyira h ne tudja mit csinál és nem hangzót el egy rossz szó sem. Ha látták h valaki túlságosan elkezd felönteni a garatra rá szóltak. Unoka nővérem rokonságában és baráti körében viszont volt két ember aki taj paraszt volt. És már szinte vállal hatatlan. ott szidta romákat meghepciáskodott mikor már alig tudod lábra állni de senki nem foglalkozott vele. Ez kellemes csalódás volt.Én származás terén nem ítélkezek attól függ kit hova teszek h mit tesz le az asztalra.Ez legyen Cigány ,Magyar, Néger vagy ázsiai mindegy.Mind között van rossz és jó.Ez ugyan olyan h azért ,mert elég sok rosszat látnak az emberek ezért mindet beskatulyázzák. Mint a melegeket ,h mindegyik váltogatja a szexpartnerjét és mindenkivel össze fekszenek. Közben meg sok melegnek lehet h negyed annyi szexpartnere sem volt mint heteró társainak. Csak az rendben van.Mint ahogy az is érdekes ha mondjuk mondja egy férfi h 50 partnere volt és mondjuk 30 éves hú az igen. Míg ha egy nő mondja ezt az k..va. Érdekes nem?
2012. máj. 20. 05:17
 28/45 anonim válasza:
81%
Én egyértelműen a roma pár a nagyobb tragédia,nem is engednék ilyet neki.
2012. máj. 20. 11:34
 29/45 anonim ***** válasza:
97%

Rasszizmus vagy nem rasszizmus: nekem ne hozzon a házhoz senki cigányt, mert tudom, hogy bármire képesek (elsősorban rossz dolgokra gondolok), és nagyon nagyon kevés köztük a rendes. A viselkedésük, beszédük sem tetszik, taszít az egész kissebbség.

Ha meleg/leszbikus lenne, ugyanúgy támogatnám mindenben, hisz arról tényleg nem tehet.

2012. máj. 20. 22:24
 30/45 Béla211 ***** válasza:
48%
De arról sem ha egy roma emberbe lett véletlenül szerelmes. Azt sem válasza meg az ember h kibe lesz szerelmes.
2012. máj. 21. 06:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!