Hogy vegyem rá apát a nagyobb mobilnetre?
A suliban le van védve a wifi jelszóval,ezért ott nem tudok netezni a telefonomon,a 0.facebookot pedig utálom.
De az órákon pedig elunom az életemet(kitűnő tanuló vagyok,mielőtt belekötnétek ebbe,de utálok bent ülni a suliban,elég sok tantárgyból magántanárhoz járok,mert a suliban olyan lassú tempóban tanítanak,hogy az maga a halál),zenét hallgatni most már nem tudok,mert rövidebb lett a hajam és pont látszik annak a bigyusznak a madzagja,így észreveszik.
Játszani nem tudok az órákon a telefonomon.
De arra meg szerintem nem elég a netelőfizetésem,hogy a suliban is netezzek+akkor is,ha megyek valahová+néha itthon is,ha fürdök(a fürdőszobám nem esik bele a wifi hatáskörébe).
Hogy beszéljem rá apát a nagyobb mobilnet előfizetésre?
Anyáék elváltak,anya nem ért ehhez,szóval ezért nem tőle kérem,meg amúgy is apa fizeti mindig a telefonszámlámat.
15:46
Fogalmam nincs róla,annyit tudok,hogy van rajta mobilnet.Azt nem tudom,hogy milyen.
15:48,15:49
Köszönöm 'hasznos' válaszaitokat :)
Amit ide leírtál, mondd el neki is.
Vagy egy nagy maflást kapsz, vagy nagyobb mobilnetet.
Miért nem lehet normális választ adni?!
Ha nem tudtok kulturáltak lenni,akkor nem kell válaszolni,ennyi.Nem kell piszkálni,ilyen vagyok és kész.
Attól,mert te hülyeséget írsz 79%-os,attól még nem hülyeség a kérdés.
15:54
Mivel keressek pénzt,elárulnád?
14 éves vagyok,gimibe megyek,utána pedig egyetemre,szóval még jó pár évig nem fogok tudni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!