Hogy vegyem rá apát a nagyobb mobilnetre?
A suliban le van védve a wifi jelszóval,ezért ott nem tudok netezni a telefonomon,a 0.facebookot pedig utálom.
De az órákon pedig elunom az életemet(kitűnő tanuló vagyok,mielőtt belekötnétek ebbe,de utálok bent ülni a suliban,elég sok tantárgyból magántanárhoz járok,mert a suliban olyan lassú tempóban tanítanak,hogy az maga a halál),zenét hallgatni most már nem tudok,mert rövidebb lett a hajam és pont látszik annak a bigyusznak a madzagja,így észreveszik.
Játszani nem tudok az órákon a telefonomon.
De arra meg szerintem nem elég a netelőfizetésem,hogy a suliban is netezzek+akkor is,ha megyek valahová+néha itthon is,ha fürdök(a fürdőszobám nem esik bele a wifi hatáskörébe).
Hogy beszéljem rá apát a nagyobb mobilnet előfizetésre?
Anyáék elváltak,anya nem ért ehhez,szóval ezért nem tőle kérem,meg amúgy is apa fizeti mindig a telefonszámlámat.
"Ha a játékról elveszem a szemem,akkor vesztek "
LOOOOL XDDD
Egyébként igen, az ilyen tiniket van is miért elítélni, de sokan azt hiszi hogy a többi is ilyen... :D
A kérdezőnek van mire nagyképűnek lennie.Ő a tudására vág fel és nem a pénzére.
Engem is nagyképűnek és beképzeltnek mondanak egyesek.Az ország egyik legjobb egyetemén tanulok és már van 2 középfokú nyelvvizsgám.Miért ne lehetnék nagyképű?
"Szerintem pont te fogsz majd a szalag mellett kikötni ezzel a felfogással..:)"
Bocsáss meg az az ország legjobb műszaki egyetemére járok.Nem bölcsésznek tanulok.Nem fogom elpazarolni a tehetségemet egy sori munkában.Én többre vagyok hivatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!