Hogy vegyem rá apát a nagyobb mobilnetre?
A suliban le van védve a wifi jelszóval,ezért ott nem tudok netezni a telefonomon,a 0.facebookot pedig utálom.
De az órákon pedig elunom az életemet(kitűnő tanuló vagyok,mielőtt belekötnétek ebbe,de utálok bent ülni a suliban,elég sok tantárgyból magántanárhoz járok,mert a suliban olyan lassú tempóban tanítanak,hogy az maga a halál),zenét hallgatni most már nem tudok,mert rövidebb lett a hajam és pont látszik annak a bigyusznak a madzagja,így észreveszik.
Játszani nem tudok az órákon a telefonomon.
De arra meg szerintem nem elég a netelőfizetésem,hogy a suliban is netezzek+akkor is,ha megyek valahová+néha itthon is,ha fürdök(a fürdőszobám nem esik bele a wifi hatáskörébe).
Hogy beszéljem rá apát a nagyobb mobilnet előfizetésre?
Anyáék elváltak,anya nem ért ehhez,szóval ezért nem tőle kérem,meg amúgy is apa fizeti mindig a telefonszámlámat.
Attól, hogy valamivel jobb vagy a másiknál nem kell rögtön nagyképűnek lenni. :)
Aztán meg az ilyen emberek csodálkoznak, hogy utálják őket.
"Attól, hogy valamivel jobb vagy a másiknál nem kell rögtön nagyképűnek lenni. :)
Aztán meg az ilyen emberek csodálkoznak, hogy utálják őket."
Irigyek mint a dög.És ezért utálják a hozzám hasonlókat.
"Irigyek mint a dög.És ezért utálják a hozzám hasonlókat."
Igen, mit képzelnek, hisz te egy diplomás, 2 nyelvvizsgával rendelkező értelmiségi vagy.Manapság ritka az ilyen magas fokú ismerettel, intelligenciával megáldott fiatal.Ha akarod én leszek a csicskád, ingyen, nekem csak egy nyelvvizsgám van.
Anno nálunk is lassabb tempóban tanított sok tanár, vagy egyszerűen csak elhadarták az anyagot, a diákok érdeklődését ezzel nem is keltették fel.
Nem tudom miért kell rögtön lehörögni a kérdezőt, sokan itt élik ki a frusztrációjukat (tisztelet a kivételnek).
A másik meg: amikor tini tesz fel kérdést valami vásárlással kapcsolatban, hirtelen mindenki kemény melóssá válik, gondolom 10 éves koruk óta újságot hordtak vagy kapáltak a földeken.
Kérdező: Simán mond apukádnak, hogy a mostani szolgáltatás nem fedezi a szükségleteidet. Ha meg nem egyezik bele, még mindig ott van a "könyves" opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!