Szerintetek van összefüggés a válások és a mostanában divatos gyereknevelési módok között?
Ezekre gondolok: már több hónapos a gyerek, de az anya mégsem hagyná senkire 1 órára sem; akár több éves koráig a szülök között alszik akkor is, ha ez apukának nem tetszik; anyuka elkényezteti a gyereket.
A páromnak most két barátja is válik és ezek a fő okok.
Mi a véleményetek?
Van. Összességében az emberi kapcsolatok és értékek hanyatlását éljük.
Az anyukák tiszta stresszben vannak, mert mindenféle hülyeséggel tömi a fejüket a média meg a védőnői szolgálat.
Mert a mellszívó, meg a cumi sterilizáló fluxus kondenzátor fontos, akinek nincs az egy sz@r. Aki tehéntejet ad véletlenül a gyerekének az egy sz@r. Meg sorolhatnám. Tódul az információ, nincs aki ezt fel tudná dolgozni. Szal vagy lesz@rjuk vagy ez lesz a vége. Amenyi "kell" meg "tilos" dolog van manapság a gyereknevelésben...ebbe mindenki megkattan, persze, hogy már ő se tudja mit csináljon, nem hogy odaadja másnap a purgyékot. Ahhoz képest több a göthös kölyök mint valaha. Már elnézést.
Meg aztán egy anya legyen kiváló anya, bombázó nő, üzletasszony és prosti ha kell. Mert a mélyen tisztelt nagytudású média adja az ívet, hogy hogyan kéne kinézni, milyen legyen a család, mindenki mosolyog, öröm és bódottá. Vedd meg amit reklámoznak, mert wow ettől aztán garantált a siker. Persze ilyen a világon nincs, nem baj a marxizmus után itt a maximalizmus, az egész világ erre rendezkedett be, ebből dől a lé. Szarul érzi magát, mert nem tökéletes? Hát vegye meg ezt meg et meg ezt!!!
Nem jön be, nem számít, jön a válás, pszichiáter, gyerektartás, elcseszett életek, betegségek, jó sok gyógyszer hurrá!!! Jól keres a Richter, az ügyvédek meg a többi. Köhög a gyerek? Antibiotikum! És az orvos is sorolja a lehetséges szövődményeket amik lehetnek ha nem szedi, de azt nem, hogy mi lehet ha szedi. Mindenki halálra van rémítve minden szempontból!!!
Kírúgás, állástalanság, betegségek, rák, bla bla bla, csak úgy ömlik az információ. És visszaértem az elejére a dolognak.
Amúgy ettől függetlenül meg pont ezért is a világ eléggé elkényelmesedett, ráérünk a kis pitiáner problémákból is óriásit csinálni.
Ha még mindig ki kéne menni a krumpliföldet kapálni, mindenki képes lenne rábízni a gyereket valakire, bárkire.
Szóval alapjaiban nagyon sok az összefüggés minden és minden között.
"Mondjuk ez is megoldás: nyilván minden férfi hazudik, a nők nem hibásak."
No ilyet meg ki mondott? Én nem olvastam hogy bárki ezt írta volna. Én azt olvasom, hogy te elítéled az ilyen anyukákat mint a haverok feleségei, látatlanban, úgy hogy az ő oldalukat is meghallgattad volna. Idejöttél szidni őket, és panaszkodni az idióta, modern elven nevelő anyukákra. Rossz terepen teszed, anyukák között.
Igaza van a 21-esnek.
Minden nap újabb és újabb sz.arokkal tömik a fejünket, hogy milyennek KELLENE lennünk.
Mint anyák, mint nők, mint társak, mint önálló emberek.
Amúgy is...
Ha non-stop a gyerekével van valaki, akkor önállótlan, és beszűkült, ha visszamegy dolgozni,akkor önző stb...
Nincs ember, aki ennyi mindennek meg tud felelni!
És kevés a bátor ember, aki magára hallgat, és nem másra.
De, aki magára hallgat, az megint "önzőnek és önfejűnek" van kikiáltva.
Úgyhogy ember legyen a talpán, aki ezt ép ésszel kibírja.
Lehet összefüggés bár az ismerősi körömben ilyet nem tapasztaltam.Szerintem minden megegyezés kérdése.Mi a baba előtt megegyeztünk hogy külön alszik,megszületett,átbeszéltük azóta velem alszik a lányom 2éves.
Én simán otthagynám a mamánál a párom ellenzi igy várok egyenlőre.Kompromisszum,valamiben én valamiben meg ő enged.
A gyereket ketten válalltuk,nem én és nem ő neveli hanem mi,közös döntések alapján.
szerintem meg gusztustalan dolog a gyereket megjelölni a válás okának
várom a lepontozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!