Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem megcsal a feleségem....

Szerintem megcsal a feleségem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos de szerintem így van. Egyre kevesebbet beszél velem és nincs kedve szinte semmihez és ha megkérdezem hogy miért akkor nem mond semmit vagy arrébb megy. Igazából van rá lehetősége. Meló miatt van olyan hogy 1 hétig nem jövök haza de olyan is hogy minden nap haza tudok jönni. Pár hete csak pénteken jövök haza de akkor együtt tudunk lenni egész hétvégén de ő nem nagyon örül neki. Mondtam, hogy hétfő este is itthon leszek erre kicsit furán visszakérdezett és mintha zavarba jött volna. Nem értem miért csinálja ezt, van 2 kisgyerekünk is és normálisan élünk. Nem tudok másra gondolni csak arra hogy megcsal. Nem kérdeztem még rá. Mit csináljak?

31/F

2012. máj. 17. 20:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

"Azért dolgozok, és maradok ki egy hétre itthonról hogy benneteket eltartsalak" - Hát szerintem ez az utolsó, amit egy bárki is hallani akar. Ettől nagyon nem fogja jobban érezni magát.

Sajnos a jelek így, ahogy leírtad őket nekem eléggé megcsalásra utalnak. De az is könnyen lehet, hogy te képzeled bele a viselkedésébe, és így fogalmaztad meg, miközben talán nem is ilyen vészes a helyzet.

Ha szereted feleséged és nem akarod elveszíteni, akkor harmadik féltől függetlenül harcolnod kell érte, mert az tuti, hogy valamiért boldogtalan kicsit. Első lépésként én is leülnék vele beszélni, megkérdezném, tehetnék-e valamit annak érdekében, hogy fellendítsük a kettőnk kapcsolatát. Csinálhatnátok családi programot négyesben, de lehet arra vágyna, hogy kettes legyetek - akkor le kell passzolni a srácokat valahová (vannak nagyszülők/keresztszülők?), és elmenni valamerre édes kettesben, és ott mindenféle jó dolgokat csinálni :).

Fel lehetne dobni a szexet is, az sosem árt. Becserkészni valami izgalmas helyen, vagy venni neki egy szexis fehérneműt, és mikor felveszi, agyondicsérni és utána tettekkel is kifejezni, mennyire oda vagy érte. És egy csokor virág, vagy valami kis apróság, amit szeret, mindig jó pont - ha spontán megleped egy ilyennel, szerintem az elég erős jelzés neki arra, hogy még mindig szereted.

Csak azért vigyázz, hogy ne nyomulj túlságosan. Csak finoman :). De első körben beszélj vele, és kérdezd meg, tehetsz-e valami kettőtökért ;)

Sok sikert!

26/N

2012. máj. 17. 21:28
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha kicsik a gyerekek, esélytelen a megcsalás. Én inkább arra tippelnék, hogy nem működtök, mint család.Hiába a munka miatt, de alig vagytok együtt, akkor is gyanakszol rá, nyilván ebből annyit érez, hogy valamiféle ellenszenvvel viselkedsz vele szemben abban a pár napban is, amikor otthon vagy. Erre megsértődik. KOMMUNIKÁCIÓ, de sürgősen! Elképzeltek valamit a másikról, mit gondol, mit miért csinál, de valójában a valósághoz annak lehet semmi köze nincs. Kérdezzrá, mondd el, te mit látsz, mit érzel, gondolsz, anélkül nem érti a másik!
2012. máj. 18. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!