Mit csinálnál egy ilyen emberrel?
Figyelt kérdés
Akinek a féltékenysége,és az ebből fakadó kérdezgetése már a könyöködön jön ki,és aki minden alkalmat kihasznál hogy belenézzen a telefonodba tudtodon kívül ellenőrzés céljából?Minden más stimmel. Türelmes lennél vele,hátha egyszer abbahagyja,vagy szakítanál?2012. máj. 17. 19:08
1/10 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy erőltesse meg magát, és tanuljon meg bízni bennem. Ha nem megy neki, hát akkor viszlát!
4/10 anonim válasza:
Beíratnám egy önbizalom erősítő tanfolyamra, mert sajna az nincs neki./Mármint, önbizalma/
5/10 anonim válasza:
Én ezt 4,5 évig viseltem el, vártam, hátha megváltozik (soha nem adtam rá okot).
Lapátra tettem és ha bárki megpróbálna velem hasonlóan viselkedni, rögtön "pápá"-t intenék.
6/10 anonim válasza:
Sajnos ez egy olyan tulajdonsag, amit ha nagyon akar, akkor se tud igazan levetkozni az illeto. Gondolj bele, hogy el tudnad e viselni elethosszig a feltekenykedest, es ha a valaszod igen, akkor marad, ha nem, akkor lapat.
7/10 A kérdező kommentje:
Egyöntetű válaszokat kaptam,köszönöm.Ez lesz a vége szerintem is.
2012. máj. 17. 21:25
8/10 anonim válasza:
Feldühítene, az biztos, és megpróbálnék visszavágni, hogy elmenjen a kedve az ilyesmitől.
9/10 Bence_ válasza:
Ha fontos neked akkor rakjátok rendbe a lelkét.
Magában nem bízik.
Gondold végi ha azt hinné magáról, hogy milyen jó és nagyszerű akkor nem lenne féltékeny. Lüke lennél őt elhagyni, hisz ő a legjobb számodra.
De sajna nem ezt hiszi.
10/10 anonim válasza:
Volt barátom napi 10-12x hívott fel, hogy merre vagyok, mit csinálok. Ha a legjobb barátnőmnél voltam, akkor miről beszélgetek, meddig leszek ott, van-e ott más is... Öt perc nyugtom nem volt, semmi... LAPÁT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!