Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál egy ilyen emberrel?

Mit csinálnál egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
Akinek a féltékenysége,és az ebből fakadó kérdezgetése már a könyöködön jön ki,és aki minden alkalmat kihasznál hogy belenézzen a telefonodba tudtodon kívül ellenőrzés céljából?Minden más stimmel. Türelmes lennél vele,hátha egyszer abbahagyja,vagy szakítanál?
2012. máj. 17. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy erőltesse meg magát, és tanuljon meg bízni bennem. Ha nem megy neki, hát akkor viszlát!
2012. máj. 17. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Lapát.
2012. máj. 17. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Otthagynám a francba.
2012. máj. 17. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Beíratnám egy önbizalom erősítő tanfolyamra, mert sajna az nincs neki./Mármint, önbizalma/
2012. máj. 17. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Én ezt 4,5 évig viseltem el, vártam, hátha megváltozik (soha nem adtam rá okot).

Lapátra tettem és ha bárki megpróbálna velem hasonlóan viselkedni, rögtön "pápá"-t intenék.

2012. máj. 17. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egy olyan tulajdonsag, amit ha nagyon akar, akkor se tud igazan levetkozni az illeto. Gondolj bele, hogy el tudnad e viselni elethosszig a feltekenykedest, es ha a valaszod igen, akkor marad, ha nem, akkor lapat.
2012. máj. 17. 19:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyöntetű válaszokat kaptam,köszönöm.Ez lesz a vége szerintem is.
2012. máj. 17. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Feldühítene, az biztos, és megpróbálnék visszavágni, hogy elmenjen a kedve az ilyesmitől.
2012. máj. 17. 21:39
 9/10 Bence_ ***** válasza:

Ha fontos neked akkor rakjátok rendbe a lelkét.

Magában nem bízik.

Gondold végi ha azt hinné magáról, hogy milyen jó és nagyszerű akkor nem lenne féltékeny. Lüke lennél őt elhagyni, hisz ő a legjobb számodra.

De sajna nem ezt hiszi.

2012. máj. 17. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Volt barátom napi 10-12x hívott fel, hogy merre vagyok, mit csinálok. Ha a legjobb barátnőmnél voltam, akkor miről beszélgetek, meddig leszek ott, van-e ott más is... Öt perc nyugtom nem volt, semmi... LAPÁT
2012. máj. 18. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!