Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyunak?

Hogy mondjam meg anyunak?

Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok, a barátom 27. 2,5 éve vagyunk együtt és most nyáron szeretnénk együtt elmenni nyaralni 2-3 napra. Hogy mondjam meg anyunak? Nem szeretnék haragot belőle, mert nagyon szoros a kapcsolatunk és szerintem meg is engedi, de mikor és hogy mondjam meg neki a tervünket???

2012. máj. 17. 14:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz harag és meg is engedi, akkor hol itt a probléma?
2012. máj. 17. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, neked :D
2012. máj. 17. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy hol itt a probléma. Lehet, hogy 15 volt a lány amikor összejöttek, de már 2,5 éve együtt vannak. Ez már a felnőtteknél is komoly kapcsolatnak számít, hát még 17 évesen.
2012. máj. 17. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Már 17 éves vagy, nem 14, akit tutujgatni kell. :)

Nyugodtan állj anyud elé és mondd meg, hogy a barátoddal szeretnél 2-3 napot nyaralni.

Ha jó a kapcsolatotok, biztos beleegyezik, valószínűleg már ismeri a párodat, és ha tudja, hogy megbízható, normális srác, nem lesz ellenvetése!

27/L

2012. máj. 17. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Persze én nem is a kapcsolat komolyságára céloztam, én azt nem tudom megérteni, hogy egy felnőtt férfi mit látott egy gyerekben, ami szerelmet ébresztett.

Félreértés ne essék, én nem ítélem el a nagy korkülönbséget, huszonéves vagyok és 10 év a minimum, de ilyenkor generációs különbség van közöttük, más életcélokkal, más elképzelésekkel.

És tényleg nem a lánynál volt a bibi, hiszen, mint mondtam, normális, ha egy ilyen idős lány bukik egy idősebbre.

2012. máj. 17. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
durva, hogy egy 27 éves felnőtt férfinak ilyen problémái legyenek hogy hogyanadják be a nője szüleinek a nyaralást... mondhattok bármit ez nem normális
2012. máj. 17. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Akik a fiú kora miatt hőbörögnek, azoknak üzenem, hogy a szerelem nem matematika! Vannak olyanok, akik 17 évesen érettebbek, mint sok 30-as. Nem sokan vannak ilyenek, az tény, de vannak. Amikor középiskolás voltam, egy osztálytársnőm 15 évesen jött össze egy 26 éves fiúval. Azóta is együtt vannak, összeházasodtak érettségi után és az évek alatt két gyerekük született. Példás családi életet élnek.

27/L

2012. máj. 18. 12:56
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a javaslatokat! rengeteget segítettetek! akik pedig azt mondják, hogy egy 25 éves férfi nem szerethet bele egy kislányba azok tévednek. korán érő típus vagyok és nem a testébe szerettem bele, tudni illik ő nem egy modell, szívtipró. a kedvessége fogott meg, és az ahogy bánik velem..a kérdésem pedig nem erről szólt, hogy mit gondoltok a kapcsolatról, hanem, hogy hogyan vessem fel a témát.. Az értelmeseknek köszönöm az értelmes válaszokat!!!
2012. máj. 18. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!