Hogy mondjam meg anyunak?
Már 17 éves vagy, nem 14, akit tutujgatni kell. :)
Nyugodtan állj anyud elé és mondd meg, hogy a barátoddal szeretnél 2-3 napot nyaralni.
Ha jó a kapcsolatotok, biztos beleegyezik, valószínűleg már ismeri a párodat, és ha tudja, hogy megbízható, normális srác, nem lesz ellenvetése!
27/L
Persze én nem is a kapcsolat komolyságára céloztam, én azt nem tudom megérteni, hogy egy felnőtt férfi mit látott egy gyerekben, ami szerelmet ébresztett.
Félreértés ne essék, én nem ítélem el a nagy korkülönbséget, huszonéves vagyok és 10 év a minimum, de ilyenkor generációs különbség van közöttük, más életcélokkal, más elképzelésekkel.
És tényleg nem a lánynál volt a bibi, hiszen, mint mondtam, normális, ha egy ilyen idős lány bukik egy idősebbre.
Akik a fiú kora miatt hőbörögnek, azoknak üzenem, hogy a szerelem nem matematika! Vannak olyanok, akik 17 évesen érettebbek, mint sok 30-as. Nem sokan vannak ilyenek, az tény, de vannak. Amikor középiskolás voltam, egy osztálytársnőm 15 évesen jött össze egy 26 éves fiúval. Azóta is együtt vannak, összeházasodtak érettségi után és az évek alatt két gyerekük született. Példás családi életet élnek.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!