Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában valóban...

Ebben a kategóriában valóban a válaszolók nagy része 14-16 éves?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 12:02
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
94%

Én 28 éves vagyok, sok tanácsot szoktam itt adni. Olykor én is meglepődök 1-2 válaszon, vagy azon, hogy lepontoznak mindenkit.

Nekem a kedvencem épp tegnap volt. Egy illető azt vallotta, hogy ő jogi végzettséggel nem vállalna el olyan munkát,ami nem köthető a végzettségéhez.

Én írtam, hogy nekem is felsőfokú végzettségem van, de amíg nem tudok benne elhelyezkedni, igenis elvállalok rosszabb munkát is, mert nem adnak semmit ingyen a boltba. Nem is ebbe kötött bele, hanem egy másik válaszadóba jogtalanul. Nem éppen kedves stílusban azt válaszolta a jogász, hogy neki még az érettségit is nehéz lenne letenni. Mindezt azért, mert nem értett egyet vele.

Elkeserítőnek tartom egyesek hozzáállását.Lepontozzák, lehülyézik a másikat csak azért, mert nem úgy látja a dolgokat, ahogy ő.Pedig nagyon sokszor a másik válaszában sokkal több az igazság, mint abban, aki lepontoz.

2012. máj. 17. 12:32
 22/46 anonim ***** válasza:
92%
25 leszek,nő.
2012. máj. 17. 12:37
 23/46 anonim ***** válasza:

38 éves leszek,nő.Én is észre vettem,hogy néha olyanok válaszolnak,akik komolytalanok:(

Az én lányom 14 éves,régen szeretett feljönni az oldalra(inkább az ilyen divat,humor..stb rovatokat nézte,most már azt se)

2012. máj. 17. 12:38
 24/46 anonim ***** válasza:
UI:azt elfelejtettem írni,hogy soha senkit nem pontozok le,mert az az ő vélemény,még ha nem is egyezik az enyémmel:)
2012. máj. 17. 12:40
 25/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Azért most megnyugodtam, hogy vannak válaszadók az Én korosztályomból is, akkor nem vagyok még olyan öreg ehhez az oldalhoz.
2012. máj. 17. 12:43
 26/46 anonim ***** válasza:
92%

21. Igaz, de ehhez nem feltétlenül kell fiatalnak lenni. Nézd meg azokat a szülőket, ahol rosszul nevelik a gyerekeket, vagy pl. rengeteget keresnek, mégis kuporgatnak hónap végére, mert baromságokra költik a pénzt. Arról nem is beszélve, hogy felnőtt nők szülnek lehetetlen, léhűtő alakoknak, mert ők nagyon szerelmesek(igazán érett indok ez, mikor egy harmadik életről van szó...) aztán pedig sírnak, ha egyedül maradnak. És nem mellesleg ott vannak úgy egyébként a párkapcsolatok: néha a hajam égnek áll, hogy lehet így élni, ahogy egyesek teszik.

Nem védeni akarom a "kölyköket", mert egy részükből épp olyan idétlen felnőtt lesz, mint amilyenekkel itt is lehet találkozni, más részük viszont kifejezetten értelmes. A felnőttek is buták, csak nekik mégnagyobb eszköztáruk van ahhoz, hogy megkeserítsék saját vagy mások életét.

A párom egyszer a következőt mondta: "a világ megosztott, és nem feltétlenül nemek szerint". Ez az egyik legnagyobb igazság, amit valaha hallottam, és ugyanúgy igaz lehet a különböző korosztályokra, generációkra is.

És igen, bevallom: idén töltöm a 20-at.

2012. máj. 17. 12:43
 27/46 anonim ***** válasza:
ma 12:43 Egyetértek! Olyanokra gondoltam, akik csak lepontozni, s kötekedni járnak ide. Ezért is van nagyon sok kamu kérdés.
2012. máj. 17. 12:50
 28/46 anonim ***** válasza:
93%
27. Na mondjuk kamukérdésbe én is belefutottam már nem egyszer, az valóban a "kölykök" sportja. A kedvencem az volt, amikor egy egyértelmű kamunál az egyik tizenéves azt mondta, hogy ő sokkal jobbakat szokott kitalálni, amiről a válaszolók sem állapítják meg, hogy nem is igazi problémáról van szó. Azért ezt valóban bicskanyitogató érzés volt olvasni.
2012. máj. 17. 12:53
 29/46 anonim ***** válasza:
92%
29 éves nő vagyok
2012. máj. 17. 13:02
 30/46 anonim ***** válasza:
90%
Volt már nálam is, hogy 1-2szer bedőltem kamukérdésnek. Viszont olyan is, hogy egyből lerítt, hogy nem fedi a valóságot. Főleg, amikor a kérdező beír 1-1 válaszokat, hogy még jobban hergelje a kérdezőket.
2012. máj. 17. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!