Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok dönteni. Egyik...

Nem tudok dönteni. Egyik helyzet se jobb a másiknál. Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hosszú lesz, de csak így teljes a történet.

18 éves vagyok. A sulit abba kellett hagynom, különböző okok miatt. (1 évem van vissza.)

2 éve van egy barátom, kb 1 éve együtt is élünk. Ő dolgozik, 100ezer ft-ot keres. Családom segít rajtam, ahogy tud, hogy ne teljesen barátomnak kelljen eltartania..

Most lenne barátomnak egy jobb munkalehetőség, de 100 km-el arrébb.. Kellene vennünk egy autót. Nézett is egyet, mindennel együtt 300ezer ft lenne. Nagyobb összegű hitelt nem tud felvenni, meg hát ugye 100 ezer ft-ból nem is tudnánk törleszteni.. Nekem van a bankba, kb 100 ezer ft-om, ha ki tudnám azt venni, akkor neki csak 200 ezret kellene felvennie, és ugye akkor sokkal kevesebb lenne a törlesztő, mint 300-nál.. De félek anyum reakciójától..

Meg igazából attól is félek, hogy el kell menni innen, és ritkábban láthatom őket.. Ugyanis csak minden vasárnap tudnánk hazajönni, hétfő reggelig.. De ott elvileg nekem is lenne munkám.. Neki is.. Tudnánk segíteni én anyumnak is, meg övének is.. Lenne pénzünk... De komolyan nagyon félek, ekkora változástól.. Nem tudom mit csináljak, mert már a héten el kell döntenünk.. :(

2012. máj. 17. 09:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de a napi 6+4 az nem olyan nagyon szuper fizetés, hogy azért érdemes lenne beruházni autóba, meg elmenni messzire. Nem sokkal fog többet kapni a párod, illetve amivel többet fog kapni az meg el fog menni a kocsi fenntartására. Ennyiből biztos, hogy nem fogjátok tudni támogatni a szüleiteket. Épp hogy elég lesz kettőtöknek.
2012. máj. 17. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!