Mit tegyek, hogy a feleségem megint nőnek érezze magát?
Annyi lenne a gond, hogy 1 éve súlyos beteg volt, de hála az égnek meggyógyult. Azóta minden nemű közeledésemet elutasítja. A romantikus meglepiknek persze nagyon örül, és mindig mondja, hogy ő is szeret engem, de például a szexuális életünk a béka feneke alatt van azóta. Állandóan féltékenykedik, meg a legújabb dolog az, hogy "úgyis elhagyom" pedig eszem ágában sincs. Azt mondja, hogy már nem érzi magát nőnek amióta volt a műtétje. Én nagyon szeretem őt, és mindig is kitartottam mellette, és ezek után is azt fogom tenni, de mit csináljak, hogy olyan legyen mint régen?
Köszönöm
UI.: Én 34, a feleségem 33
20:57; 08:52; 16:53 és 17:23 vagyok...
hát igen, kaptál tőlem hideget, meleget (merthogy azért utána néztem a kérdésnek, a link amit beírtam abszolút segítő szándékkal volt)!!!! Úgy látom, hogy a "jóakaróid" szépen elfogytak, viszont én még mindig itt vagyok, és hidd el nekem, az a módszer amit eddig csináltál, nem célravezető. azért közelítettem meg durva hagnemben a problémát, mert sokszor ez ébreszti fel az embereket, hogy mit is kéne tenni. Ezzel nem azt mondom, hogy durván viselkedj a feleségeddel, de sajnos nem folytathatod tovább azt a módszert, amit eddig csináltál. Meg kell mondanod neki kerek perec, hogy tönkremegy a kettőtök szerelme, ha ő nem hajlandó változtatni a viselkedésén. fizikaileg meggyógyult, szexre alkalmas, amire egy férjnek igenis szüksége van. a negatív hozzáállásával ő teszi tönkre a kapcsolatokat, és te bármennyire is türelmes vagy és úgy gondolod, hogy ezt képes lennél az idők végezetéig elviselni, sajnos ez nem így működik..... hidd el nekem, 40 éves vagyok, túl 2 házasságon és 2 gyereket nevelek egyedül, és átmentem már sok szarságon, tehát tapasztalatból beszléltem. Ennyi, nem írok többet, gondold át amiket írtam. Ez az Élet.
Sok sikert.
20:41 (20:57; 08:52; 16:53 és 17:23)
Nem fogytak el a jóakarói! Csak néha idő kell átgondolni dolgokat!
Nem akarlak megbántani, de nem gondolod, hogy nem véletlenül nem sikerült a két házasságod? Lehet, hogy az ő kapcsolatuk más alapokon nyugszik és működik!
Ha a feleségének még időre van szüksége és neki van még ereje ezt megadnia, akkor meg kell!
Sajnálom, hogy te ilyen keserűen látod a kapcsolatokat - és meg is értelek 2 ekkora csalódás után-, de van aki még bízik és mer szeretni.
Nem hiszem, hogy az egyszerű szex hiányozna csak a kérdezőnknek! Valószínűbb a szeretkezés és az intimitás.
Kellene neked az a szex amit a másik csak kötelességből adna meg és közben tudod, hogy szenved mint a kutya???
20:57 és satöbbi vagyok megint.
A 2 házasságomról csak annyit, hogy nem véletlenül mentek tönkre. Csakhogy mindkettőben én voltam az aki tűrt és alárendelte magát a másiknak, és mindig a kedvükre tett és nem kapott cserébe semmit. Éppen ezért nagyon jól megtanultam mostanra, hogy az ilyen helyzeteket még időben kell megállítani, mert a kedves kérdező úgy fog járni ahogy én jártam: romokban fog heverni a lelki világa és a családi élete. Nem elég az, hogy időt adok és türelmesen várok, és nem elég kérlelni a másikat. Lépéseket kell tenni, és ha a másik fél erre nem hajlandó, akkor bizony sajnos picit drasztikusabban kell fogalmazni, mert másképpen nem lesz változás.
Hát ennyi.
Sziasztok!
Beszéltem a kedvesemmel, és elmondtam neki totálisan normális hangon, hogy ez nem vezet sehova, hogy begubózik, és mondja a dolgait, amik úgysem fognak megtörténni. Azt mondta, hogy oké, hogy most ezt mondom, hogy nem fogom elhagyni, de mi lesz 5-10 év múlva? Saját gyerekünk ugyanúgy nem lesz mert miatta nem lehet. Szegénykém nagyon le van törve, el is pityeredett rajta, és mondta, hogy nagyon sajnálja azt, hogy ilyen volt, és hogy nagyon szeret engem, nem véletlenül nyomjuk együtt már 10 éve. Megnyugtattam, hogy én fél füllel és fél lábbal is imádnám őt. Megmondtam neki, hogy nem akarom azt, hogy kényszerből szeretkezzen velem, ha még nem érzi úgy, hogy itt lenne az ideje. Ő csak annyit mondott, hogy nagyon örül, hogy ilyen férje van mint én mert ezt más nem csinálná végig vele. Legalább annyit elértünk ezzel a betegséggel, hogy hozzám bújik már, és mosolyog. Nekem már ez is nagyon nagy dolog, hogy nem szomorkodik annyit.
Beszéltetek a problémáról, ez jó. Azt kell tudatosítani benne, hogy ő most már meggyógyult, amire Neked fizikailag szükséged van és ő nem adta meg a gyógyulása óta eddig, azt már nem fizikailag képtelen megadni, hanem lelkileg. de azzal is tisztában kell hogy legyen, hogy nagyon sok olyan nőt elhagy a férje aki képes volt gyereket szülni neki, szóval baromira nem ezen múlik. Tudatosítsd benne azt folyamatosan, amit írtál is, ha testileg hiányos lenne, te akkor is szeretnéd és mellette maradnál. mindemellett azt is hangsúlyozd, hogy ahhoz, hogy ezt képes legyél végigcsinálni, igenis szükséged van bizonyos dolgokra, hiszen az ember pozitív energiája úgy működik, hogy ha nem tud töltődni, akkor egy idő után nem lesz képes energiát adni. Ez lehet, hogy ilyen duraell nyuszisan hangzik, de nálam való élet ezt már igazolta, és nem csak nálam, hanem sok ismerősömnél is.
Szóval, valahogy igenis vissza kell hozni az életetekbe a szexualitást is, akár csak egy sima tinikorban szokásos pettinggel is, de valahogy el kell kezdeni.
anno 20:57....
20:57 és satöbbi:
Én írtam neked a házasságodról. Tudom, hogy sok hülye nő van! Sajnálom ha beleválasztottál! Nem lehet, hogy a kérdezőnek éppen szerencséje volt és olyan nő van mellette aki megérdemli a támogatást és türelmet?
Kérdezőnek: Nagyon örülök, hogy közeledtek egymás felé! :) Jó úton vagytok!
Deeee, lehet, hogy így van. :)
Éppen ezért nem szabad hagyni, hogy most félrecsússzon ez a dolog és a féltékenykedés és az "úgyis elhagysz" jellegű megnyilvánulások vegyék át a vezető szerepet a kapcsolatukban, mert észre sem veszik és már napi szinten fognak veszekedni ezeken a dolgokon, és akkor már nem fog számítani, hogy mennyire szerették egymást 10 évig.
20:57...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!