Mit tegyek, hogy a feleségem megint nőnek érezze magát?
Annyi lenne a gond, hogy 1 éve súlyos beteg volt, de hála az égnek meggyógyult. Azóta minden nemű közeledésemet elutasítja. A romantikus meglepiknek persze nagyon örül, és mindig mondja, hogy ő is szeret engem, de például a szexuális életünk a béka feneke alatt van azóta. Állandóan féltékenykedik, meg a legújabb dolog az, hogy "úgyis elhagyom" pedig eszem ágában sincs. Azt mondja, hogy már nem érzi magát nőnek amióta volt a műtétje. Én nagyon szeretem őt, és mindig is kitartottam mellette, és ezek után is azt fogom tenni, de mit csináljak, hogy olyan legyen mint régen?
Köszönöm
UI.: Én 34, a feleségem 33
Uhh, Anyukámnak is petefészekrákja volt, 6 évig szenvedett, volt nem egy műtétje, kemoterápia, minden... mégis belehalt... : ( Remélem a feleségedet sikerült véglegesen meggyógyítani, hálát adhat az Úrnak,hogy újra egészséges és nem halt bele. Örülhetne,hogy ilyen férje van,mint Te vagy. Mellette voltál a rosszban végig, együtt túléltétek. Ezt magyarázd el Neki és legyen lelki ereje tovább menni, mert számára az Életnek még nincs vége és igazán büszke lehet Rád,hogy Te mellette vagy. Beszélgess vele nagyon sokat és remélem hamarosan rendeződik ez a dolog is... Nagyon sajnálom egyébként, tudom,hogy milyen rossz lehetett, Anyukám mellett voltam végig... hallottam, ahogy hányt, láttam,hogy egyre rohamosabban fogyott... borzasztó volt...
Komolyan, nagyon sok sikert Nektek és tényleg beszélgessetek nagyon sokat!
Nani (18/L)
Az előttem szóló leírta ami A LÉNYEG!! A lényeg az élet , a szertet és , hogy együtt.
Mivel Te azt írtad mindent megtettél valószínű ezek után márcsak időre van szüksége. Semmi másra. Ehhez neked sok türelmet és kitartást kívánok!
Bocs, ha indiszkrét leszek!
Van gyereketek? Terveztetek?
Lehet még neki?
Ha sajnos már nem, akkor ettől fél, ez a baja!
Fél, hogy egyszer te majd akarsz és ő meg nem tudja majd megadni...
Kérdező! azt írod: azt kapja amit megérdemel, nem kéne szeretnem?
Az addig oké, DE TE AZT KAPOD AMIT MEGÉRDEMELSZ??? Azért vagyunk itt ketten a másik oldalról hogy erre is rávilágítsunk, hogy egy kapcsolatban ha csak az egyik akarja akkor abból nem lesz semmi!! Szép dolog ha jót akarsz de jelenleg ő nem tesz érte semmit!! Szeresd hát egy életen át, de többet nem kapsz tőle, ha nem mondod meg nyíltan neki a problémádat!!
20:57 és társa! Gratulálok! szépek vagytok.
Kedves kérdező!
Tiszteletreméltó, hogy így kitartasz mellette. Szerintem jó lenne egy pszichiátert bevonni a dologba.
Beszéld rá a feleséged, hogy Te így is nagyon szereted és nem hagynád el soha, de azért, hogy Ő jobban érezze magát és, hogy Ő el tudja fogadni a kialakult helyzetet ezért szeretnéd, ha együtt végigcsinálnátok egy terápiát.
Szörnyű ami történt, de látod a műtét befejetével még nincs vége a szenvedésnek, a nehezebb út a lelki talpraállás. csak Te segíthetsz Neki.
kitartást, nagyon sok türelmet és boldog közös életet Nektek!
20:57 vagyok...
Ti is igazoltátok: az igazság nem szégyen, csakhát kellemetlen, és nehéz elviselni, de ettől még nem én és a "társam" vagyunk bunkók, csak mert megpróbáltuk felnyitni a szemed.
Kérdező, te nyilván egy rendes férj vagy, csakhát ha körülnézünk a világban akkor láthatjuk, hogy a rendes férfiaknak általában olyan feleségük van, akik tizedannyit sem érdemelnének mint amit kapnak, és jól kihasználják a rendes férjet. Ugyanez igaz fordítva is: a rendes nőknek idióta barom férjük van.
Sajnálom, hogy a feleségednek ilyen betegségen kellett átesnie, de nem merülhet bele élete végéig az önsajnálatba, mert ezzel a Te életedet is tönkre teszi. neki ezt fel kell ismernie, de amíg Te sajnálkozva és túlzott megértéssel állsz ehhez a dologhoz, addig nem fogja megérteni, hogy amit tesz az rossz.
Na, gondold végig mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!