Mit tegyek, hogy a feleségem megint nőnek érezze magát?
Figyelt kérdés
Annyi lenne a gond, hogy 1 éve súlyos beteg volt, de hála az égnek meggyógyult. Azóta minden nemű közeledésemet elutasítja. A romantikus meglepiknek persze nagyon örül, és mindig mondja, hogy ő is szeret engem, de például a szexuális életünk a béka feneke alatt van azóta. Állandóan féltékenykedik, meg a legújabb dolog az, hogy "úgyis elhagyom" pedig eszem ágában sincs. Azt mondja, hogy már nem érzi magát nőnek amióta volt a műtétje. Én nagyon szeretem őt, és mindig is kitartottam mellette, és ezek után is azt fogom tenni, de mit csináljak, hogy olyan legyen mint régen?
Olyan műtétje volt,ami a testén nyomot hagyott? Ha igen,beszélj vele erről, nem tudom, hogy állsz anyagilag akár plasztikáról is lehetne szó. Menjetek el együtt vásárolni, nőies holmikat, mondd milyen gyönyőrű bennük, bókolj neki sokat!
2009. jún. 26. 20:33
2/38 anonim válasza:
Ha van rá módod, vidd el egy romantikus hétvégére!
Egy hosszabb kikapcsolódás segíthet nektek!
2009. jún. 26. 20:36
3/38 A kérdező kommentje:
rákbeteg volt...petefészekrák. Sajnos ez belülről hagyott nyomot a lelkén. Már elvittem meglepetésből egy csomó helyre, többek között a kedvenc szigetére, aminek nagyon örült. De nagyon meg van most viselve, és jobbá szeretném tenni neki ezt az időszakot, csak fogalmam sincs, hogy hogyan tegyem.
2009. jún. 26. 20:44
4/38 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, azért mondja azt, hogy úgyis elhagyod, mert ezredszer is hallani szeretné tőled, hogy nem! Nem tudsz egy fontos, nagy dolgot tenni, amivel meggyőzöd. Itt a kitartás, a tántoríthatatlan mellette állás segít csak, mint amilyen a betegsége idején voltál.
Ahogy írtál, abból úgy tűnik, nagyon jól csinálod, csak így tovább!
2009. jún. 26. 20:47
5/38 anonim válasza:
Örüljetek, hogy ezt a problémát sikerült egy műtéttel megoldani! És mi az, hogy nem érzi magát nőnek??? Ezt ne beszélje be magának, mert ez így nem igaz. Egy ismerősömnek méheltávolítása volt és miután rendbe jött arra a kérdésre, hogy érzi magát ezt mondta: remekül és nagykanállal tudnám enni a férfiakat... A szexuális vágyat sem csökkenti az ilyen jellegű mütét, ezért jó lenne, ha visszatérne női mivoltjába és boldogan élnétek az életeteket azzal a tudattal, hogy egy betegség rizikofaktorával kevesebb van
2009. jún. 26. 20:55
6/38 anonim válasza:
az a baj, hogy túll jó dolga van és nyalod a seggét! ha nem tennéd, tutira vesze, hogy ő könyörögne egy kis szexért! egyesek nem tudják milyen baromi jó dolguk van egy rendes férj mellett, bezzeg a normális nőknek nem jut ilyen rendes pasi. na, erről ennyit, ebből te már nem sok jót eszel. Ez van.
lehet lepontozni, én csak megmondtam az igazságot.
2009. jún. 26. 20:57
7/38 anonim válasza:
Bocs: mivoltába - így akartam írni, de véletlenül az elküldésre kattintottam. Az ok nélküli féltékenységével pedig megkeseríti a te és a saját életét is. Ha ilyen nehezen boldogul ezzel a helyzetettel és túldimenzionálja, vidd el egy lélekgyógyászhoz, vagy a gyógyult rákbetegek közé. Ott majd kap életkedvet!
2009. jún. 26. 20:59
8/38 anonim válasza:
20:57 Semmit nem tudsz az életről!
Menjél aludni! Késő van már neked eddig fennmaradni!
2009. jún. 26. 21:04
9/38 anonim válasza:
Lehet nem fog tetszeni amit most írok de a 20:57-essel MAXIMÁLISAN egyetértek!! Még ő az aki téged fenyeget meg féltékenykedik a semmire, miközben pont ő nem tesz semmit a kapcsolatért, te meg tepersz mint a dög? Hát fúj. Nő vagyok én is de ilyen módon sose viselkednék a férjemmel.
2009. jún. 26. 21:04
10/38 A kérdező kommentje:
20.57: Mi az, hogy túl jó élete van???? Azt kapja amit megérdemel. Nem kellene szeretnem??? Imádjuk egymást, és igenis féltem őt, és nem akarom, hogy valami baja legyen, ill. azt szeretném, hogy rendeződjön ez az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!