Mit tegyek, hogy a feleségem megint nőnek érezze magát?
Figyelt kérdés
Annyi lenne a gond, hogy 1 éve súlyos beteg volt, de hála az égnek meggyógyult. Azóta minden nemű közeledésemet elutasítja. A romantikus meglepiknek persze nagyon örül, és mindig mondja, hogy ő is szeret engem, de például a szexuális életünk a béka feneke alatt van azóta. Állandóan féltékenykedik, meg a legújabb dolog az, hogy "úgyis elhagyom" pedig eszem ágában sincs. Azt mondja, hogy már nem érzi magát nőnek amióta volt a műtétje. Én nagyon szeretem őt, és mindig is kitartottam mellette, és ezek után is azt fogom tenni, de mit csináljak, hogy olyan legyen mint régen?
Újra egyet kell értsek az előttem szólóval. Ha a nejed látja hogy ezt megteheti veled mert te szó nélkül viseled ezt a szex és gyengédség mentes életet, ő se próbál rajta változtatni. Hidd el millió ilyen problémát tudnék neked felsorolni egy kapcsolatban. A sajátomból is tudok példát mondani, a párom sose mondta nekem hogy kezdek hurkásodni mert sok édességet eszek,mert nem akart megbántani, én meg nyugodtan ettem az édességeket, mert tudtam hogy a párom úgyse fog szólni érte!! És mi lett az eredmény?? Ha nyíltan megmondta volna, és nem utólag, akkor nem csúsztak volna fel rám a kilók. A ti esetetek is detto ugyanez csak másik problémával. Amíg hagyod magad és nem mondod meg nyíltan a problémádat és nem próbálod megbeszélni vele, nem mutatsz rá újra és újra hogy ez ÍGY NEM JÓ!! akkor a feleséged ki tudja még meddig fogja élvezni a helyzetet, mennyivel kényelmesebb ezt csinálni mint szembe nézni a valós problémával!!
2009. jún. 27. 10:04
22/38 anonim válasza:
08:52 és 10:04 Ti egy személy vagytok!
Vagy mindenben ennyire egyetértetek?
Szomorú ha úgy próbálod az igazadat védeni, hogy megtámogatod egy "másik" véleménnyel!
2009. jún. 27. 10:07
23/38 anonim válasza:
8:52 és 10:04! Ezt hívják önzetlen szeretetnek.
Szerintem, ha meggyógyul a felesége 100 x vissza fogja adni a férjének azt a sok törődést és szeretet, amit kapott.
Persze valahol meg lehet érteni a Ti álláspontotokat is, mert ritka az életben, hogy valaki ilyen önzetlen legyen.
De ha egyszer szereti a feleségét ne akarjátok már az ellenkezőjét belebeszélni.
2009. jún. 27. 10:40
24/38 anonim válasza:
Nem vagyunk egy személy, bár mindketten 81%osok vagyunk, de a másik személynek tudsz privát emailt küldeni (ott van a válaszai alatt) nekem viszont nem mert nálam levan tiltva ez a lehetőség. Nem vagyok skizo hogy több személyben beszéljek egymagam.
2009. jún. 27. 10:47
25/38 anonim válasza:
Csak rengeteg kitartást és lelki erőt kívánok, csodálatos, hogy ennyi mindent megteszel azért akit szeretsz. Megértem azokat akik ennek az ellenkezőjét mondják, ők vagy nem szerettek még igazán senkit vagy nem szerették még igazán őket. Nekik is csak kitartást kívánok, hogy rájöjjenek a szeretet lényegére.
Amúgy én is a pszichológust javasolnám, talán ő tudna segíteni, egy ilyen lelki gyötrelemről nem tud csak úgy megfeledkezni senki ember fia.
Sok Sikert, szeressétek továbbra is egymást!
2009. jún. 27. 10:49
26/38 A kérdező kommentje:
Valóban nem lehet gyerekünk ennek a betegségnek a következményeképpen, de én megmondtam neki, hogy nem érdekel, mert én így szeretem őt, ha majd szeretnénk, babát is lehet örökbe fogadni. Fiatalon házasodtunk össze, 10 éve, és azóta nagyon szeretjük egymást, és egy nagyon rendes, kedves és aranyos nő, és sose akart/akarna engem megbántani.
2009. jún. 27. 11:21
27/38 anonim válasza:
Köszi az őszinte választ a kérdésemre!
Ha nem is mondja, ez biztos dolgozik benne! Ülj le vele beszélgetni, hogy nagyon szereted így is és add oda neki mondjuk a Bölcső alapítvány telefonszámát, hogy ha elérkezettnek érzi az időt hívja fel és te azonnal mész vele! Ebből talán érezni fogja, hogy te tényleg komolyan gondolod, hogy mellette vagy és partner vagy abban, hogy közösen örökbe fogadjatok kisbabát, nem csak mondod, hanem utána is jártál.
2009. jún. 27. 11:49
28/38 anonim válasza:
Jézusom!!Megértem bármit is csinál.Nekem 2004-ben petefészek daganatom volt. Az hogy milyen csak műtétnél derült ki. De az orvosom közölte, hogy ha rossz kiveszik mindenem és kész. Hát én amig a szövettanig átéltem.....31 éves voltam. Nem volt gyerekem. Jóindulatú volt, van egy kislányom. Sajnálom, szerintem nagy a fájdalma és nem téged akar bántani, hanem a tényeket nem fogadja el.Nehéz. Szakembert javaslok és türelmet.No meg pozitiv gondolatokat.Kitartás és köszi a nők nevében hogy vannak még rendes pasik.
2009. jún. 27. 12:24
29/38 anonim válasza:
08:52 vagyok, és nem vagyunk ugyanazok, csak mert egyformán gonduljuk a dolgokat. Olyat meg egyáltalán nem írtam, hogy ne szeresse a feleségét, csupánn csak arra próbálok rávilágítani, hogy sajnálkozással nem fog a kérdező segíteni a felesén. Ha meg már az önzetlen szeretetről beszélünk, akkor a feleség önzetlenül szereti a férjét, ha annak ellenére, hogy az próbál neki mindent megadni és biztosítja arról, hogy szereti őt, az asszony mégis raplizik vele és féltékenykedik? Aztán ehhez a morgós életszemlélethez sokkal könyebb hozzászokni, mint leszokni róla, úgyhogy ha minnél tovább húzza a kedves kérdező ezt, annál rosszabb lesz később, mert ő is simán ki fog készülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!