Miért ilyen anyám? Hiába mondom neki, nem áll le, egyre rosszabb?
19éves lány vagyok már 3hete van jogsim.
Van egy kicsi terepjárónk szinte minden 2.nap vezetem, persze úgy, h anyám mellettem ül.
De mindig a kezem alá nyúlkál, és mindig ordít.
Multkor kb 20méterre előttem fékezet egy kocsi kb 40km/h val mehettem de anyám már ordít "Fék!!!!!!! fékezz már! nem látsz???!!!"
Rászoltam, h látom nemkell üvölteni.
Vezetek szembejövő sávba jön a busz kicsit lejebb húzódtam különben elviszi a kocsink felét erre anyám "ÚrIsteeeeeen!!!!!! belemész az árokba! mitcsinálsz??!! Jézusom!!!"
Mondomtam neki h nyugi.
Ha lassabban hajtok "nem mennél gyorsabban? még ma ójlenne odaérni"
ha gyorsan "jólenne ha lassabban vezetnél, mert felirnak gyorshajtónak azt fizethetek"
Ilyenkor már kezdek mérges lenni.
Nyúlkál a kezem alá, h ő bekapcsolja az ablaktörlőt... mikor énis betudom.
Úgy kezel mint1 nyomit.
Kis ívben kanayroodtam, velem szemben nagyban akartak, lassitottam mert visszaváltottam 2esbe erre "tempó, neked van elsöbbséged!!!!!!"-és kiabál Istenem, mintha nem tudnám.
Annyira idegesítő.
Jól vezetek, nyugis vagyok, megfontolt, nem fullasztom le a kocsit de mindig van valami baja és ordit meg pánikol.
Ilyetszol multkor "Hát ne is álmodj arról, hogy te valaha egyedül fogsz vezetni"
Már mikor megyünk valahova elegem van abból, h dirigál mintha én nem tanultam vna se kreszt se forgalmit semmit.
Meg kérdezem h vezethetek és grimaszol.
Meg mondja "Jézusom , addig voltam nyugodt mig nemvolt jogsid, ez szörnyű össze fogod törni a kocsit"
Apám egyáltalán nem engedi h vezessek, mondván nem örül neki.
Elindulásnál ugye én ugy tanultam hogy SIKK- Sebesség, Index, Kézifék, Kanyarodás.
Igy indulok mindig erre anyám. "Talán először engedd ki a kézit utána tedd sebességbe, rosszul indulsz el"
sokszor annyira unom. sosem fog leállni, és sosem vezethetek majd egyedül :(
már dolgozom és keresek is.
10:29es detto ismerős szituk... engem is ugy kezel mint1 debilt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!