Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen anyám? Hiába...

Miért ilyen anyám? Hiába mondom neki, nem áll le, egyre rosszabb?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok már 3hete van jogsim.

Van egy kicsi terepjárónk szinte minden 2.nap vezetem, persze úgy, h anyám mellettem ül.

De mindig a kezem alá nyúlkál, és mindig ordít.

Multkor kb 20méterre előttem fékezet egy kocsi kb 40km/h val mehettem de anyám már ordít "Fék!!!!!!! fékezz már! nem látsz???!!!"

Rászoltam, h látom nemkell üvölteni.

Vezetek szembejövő sávba jön a busz kicsit lejebb húzódtam különben elviszi a kocsink felét erre anyám "ÚrIsteeeeeen!!!!!! belemész az árokba! mitcsinálsz??!! Jézusom!!!"

Mondomtam neki h nyugi.

Ha lassabban hajtok "nem mennél gyorsabban? még ma ójlenne odaérni"

ha gyorsan "jólenne ha lassabban vezetnél, mert felirnak gyorshajtónak azt fizethetek"

Ilyenkor már kezdek mérges lenni.

Nyúlkál a kezem alá, h ő bekapcsolja az ablaktörlőt... mikor énis betudom.

Úgy kezel mint1 nyomit.

Kis ívben kanayroodtam, velem szemben nagyban akartak, lassitottam mert visszaváltottam 2esbe erre "tempó, neked van elsöbbséged!!!!!!"-és kiabál Istenem, mintha nem tudnám.

Annyira idegesítő.

Jól vezetek, nyugis vagyok, megfontolt, nem fullasztom le a kocsit de mindig van valami baja és ordit meg pánikol.

Ilyetszol multkor "Hát ne is álmodj arról, hogy te valaha egyedül fogsz vezetni"

Már mikor megyünk valahova elegem van abból, h dirigál mintha én nem tanultam vna se kreszt se forgalmit semmit.

Meg kérdezem h vezethetek és grimaszol.

Meg mondja "Jézusom , addig voltam nyugodt mig nemvolt jogsid, ez szörnyű össze fogod törni a kocsit"

Apám egyáltalán nem engedi h vezessek, mondván nem örül neki.

Elindulásnál ugye én ugy tanultam hogy SIKK- Sebesség, Index, Kézifék, Kanyarodás.

Igy indulok mindig erre anyám. "Talán először engedd ki a kézit utána tedd sebességbe, rosszul indulsz el"

sokszor annyira unom. sosem fog leállni, és sosem vezethetek majd egyedül :(

2012. máj. 16. 08:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

már dolgozom és keresek is.

10:29es detto ismerős szituk... engem is ugy kezel mint1 debilt

2012. máj. 16. 13:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Áh, a legtöbb ember anyja idegbeteg. Ne is törődj vele. Túlzott féltés. Vagy csak klimax vagy ilyesmi... vagy időváltozás... nem lehet tudni. De olyan emberről alig lehet olvasni ezen az oldalon, akinek az anyja normális. Minden nő üvöltöző állat lesz szülés után?
2012. máj. 16. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!