Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak olyan emberek,...

Miért vannak olyan emberek, akik azt állítják, hogy egyenesen utálják a gyerekeket? Mi az okuk?

Figyelt kérdés
Itt olvastam az egyik válaszban, hogy valaki azt írta, hogy utálja a gyerekeket. Én magam is ismerek két lányt, aki azt mondja, hogy ki nem állhatja a gyerekeket. Nem tudták megmagyarázni, hogy miért. Annyit mondtak, hogy irritálják őket. Meg szeretném kérdezni, hogy ennek mi az oka, hogy alakult ki bennük ez az érzés és ők hogy éreztek volna, ha valaki így viszonyult volna hozzájuk gyerekként? Mindenki volt gyerek, nem? Nem arról van szó, hogy legyünk tündi-bündik idegenek gyerekével, de hogy lehet ilyet kijelenteni? Végülis akkor az ilyen ember utálja saját magát is...? Én nem utálok semmit és senkit. Az ilyen utálat nem azokban van, akik megkeseredettek?
2009. jún. 26. 18:21
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%

Az utolsó hozzá szóló kicsit elég erős volt :D

NEM SZERETEM ŐKET!

Néhány olyan butákat írtok!

Kemény nő... meg sanyarú megkeseredett élet, meg önutálat.

UGYAN!

Nem piálok,drogozok,cigizek és pláne nem ettől leszek KEMÉNY NŐ :)))

Nyaralás,barátok,jó meló... nem gondolom, hogy megkeseredett életem lenne és hihetetlen lépéseket tudtam megtenni EGYEDÜL ,ezért utálni sem utálom magam, hanem büszke vagyok arra amit elértem ;))

Azért nem szeretem, mert egyszerűen zavar a sírás, nyáladzás -> ahogy már mondták valakit a kutya ugatása,nyáladzása zavar...IGEN egy gyerek más, ahogy mi is mások vagyunk kérem szépen!!! Valakit ez zavar ,valakit amaz ... FOGJUK MÁR FEL és ne tegyünk fel ilyen kérdéseket , mert kedves kérdező olvasni vélem a "szemrehányás hangsúlyát" AKÁRCSAK A KOMMENTELŐK TÖBBSÉGÉBEN -.-" -> csak azért,mert gyerek voltam nem kell szeretnem őket.

És hogy hogy esett volna? Sehogy,mivel nem emlékszem pedig volt ilyen és mikor mesélték az idősebbek JÓT NEVETTEM RAJTA,meg a sok más sztorin :))))

2012. júl. 5. 21:29
 22/23 anonim válasza:
Én sem vagyok oda a gyerekekért általánosságban, mert idegesítőek, hangosak, intoleránsak, túl kíváncsiak stb. Nem tudok velük jól elbeszélgetni és nem is érzem jól magam a társaságukban. Biztosan csak én lógok ki a sorból, de én gyerekkoromban se értettem pl. sok mindent, amit más gyerekek csináltak, pl. miért előzték ki egymást az ebédlőben csak azért, hogy fél perccel hamarabb kapjanak kaját, miért nyalták a jeget télen vagy miért dobálták egymást cuccait, és hasonló nekem értelmetlennek tűnő dolgok. De tudom, nem egyformák a gyerekek, ahogy a felnőttek sem... Saját gyereket szeretnék valamikor, ha úgy alakul.
2012. szept. 26. 18:18
 23/23 Enslin válasza:
100%
Nem baj ha nekem estek,de én bátran ki merem jelenteni utálom a gyerekeket.Nem kell és nincs szűkségem rájuk.Bátyámnak nemrég született lánya,mindenki engem piszkált,(anyám,nagymamám)hogy miért nem nézem már meg a gyereket.Nagy nehezen egy hónap elteltével elmentem hozzájuk,csak egy utcával feljebb laknak mint én.A felesége mondta hogy fogjam meg és kicsúszott a számon hogy isten őrizz,mondanom sem kell hogy néztek rám,mintha megöltem volna valakit.10 kerek percet töltöttem náluk és haza mentem.Elkezdtem gondolkodni vajon én miért is utálom őket ennyire,hát valamire rájöttem.Önző vagyok de nagyon.Az állatokat imádom,de nem akarok lemondani az életemről és a kényelmemről egy gyerek miatt.Csak megkeserítené az életem.
2013. jan. 12. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!