Miért vannak olyan emberek, akik azt állítják, hogy egyenesen utálják a gyerekeket? Mi az okuk?
Az utolsó hozzá szóló kicsit elég erős volt :D
NEM SZERETEM ŐKET!
Néhány olyan butákat írtok!
Kemény nő... meg sanyarú megkeseredett élet, meg önutálat.
UGYAN!
Nem piálok,drogozok,cigizek és pláne nem ettől leszek KEMÉNY NŐ :)))
Nyaralás,barátok,jó meló... nem gondolom, hogy megkeseredett életem lenne és hihetetlen lépéseket tudtam megtenni EGYEDÜL ,ezért utálni sem utálom magam, hanem büszke vagyok arra amit elértem ;))
Azért nem szeretem, mert egyszerűen zavar a sírás, nyáladzás -> ahogy már mondták valakit a kutya ugatása,nyáladzása zavar...IGEN egy gyerek más, ahogy mi is mások vagyunk kérem szépen!!! Valakit ez zavar ,valakit amaz ... FOGJUK MÁR FEL és ne tegyünk fel ilyen kérdéseket , mert kedves kérdező olvasni vélem a "szemrehányás hangsúlyát" AKÁRCSAK A KOMMENTELŐK TÖBBSÉGÉBEN -.-" -> csak azért,mert gyerek voltam nem kell szeretnem őket.
És hogy hogy esett volna? Sehogy,mivel nem emlékszem pedig volt ilyen és mikor mesélték az idősebbek JÓT NEVETTEM RAJTA,meg a sok más sztorin :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!