Mire jó a lelki terror, mind a szüleim, mind a barátom részéről? Miért csinálják?
...Sajnálom, hogy csupán most regizsztráltam be erre az oldalra, és ebben a témában most láttam a kommenteket, problémát :( Viszont teljesen meg tudlak érteni: szeretteinktől "kapott" lelki terrornál nincsen rosszabb a világon. Kihat az önértékelésre, mindennapi életedre, ahoz való viszonyulásodra stb. Valahogy én is ilyen cipőben jártam, járok is :( Kissé más helyzettel, de a lényeg ugyanaz :( Kilépni ebből akkor lehet, ha már nem vagy kiszolgáltatott annak, hogy ők eltartsanak. Előbb semmiképp sem, mert hiszen rájuk vagy utalva teljes mértékben. Harcolni kell ez ellen.....
Azt pedig pontosan tudom, hogy az általuk kijelölt életút nem mindig egyezik a mi akaratunkkal, jelen esetben nem ! Remélem, hogy nem veszítetted el a Barátodat, én is hasonlóképpen találtam vigaszt, annak ellenére, hogy nagyon erős nőnek tartom magam. Remélem, hogy jóra fordult kissé az életed, és a későbbiekben is beszélhetünk ...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!