Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha felnőtt lányod...

Mit tennél, ha felnőtt lányod beképzelné magának, hogy terhes, mikor még szűz?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 16:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Mindenképpen pszichológushoz vagy pszichiáterhez vinném. Egyébként megkérdezhetem hány éves?
2012. máj. 15. 16:45
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
Tudja hogy lehet teherbe esni?ha igen hogyan gondolhatja h terhes ha szűz?
2012. máj. 15. 16:45
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Felnőtt lányról beszélünk, ha nem akar pszichológushoz vagy pszichiáterhez menni, nem lehet vinni. Mit mond, kitől van a gyerek?
2012. máj. 15. 16:48
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Besűrűsödtek itt a kamukérdések. Vagy a beteg emberek.
2012. máj. 15. 16:54
 15/24 A kérdező kommentje:
azt mondja hogy terhes,de nincs kitől,már azt beszéli hogy szappanról került sperma a hüvelyébe,22 éves
2012. máj. 15. 17:02
 16/24 anonim ***** válasza:
97%

Velem is ez volt. Nem tudom, én annyira rettegtem a terhességtől, hogy nemhogy pasit nem akartam, de amikor késett a menzeszem, én is azt hittem, hogy terhes vagyok. Nem tudom, ezt nagyon nehéz elmagyarázni, hogy hogyan történik, mert akkor is tudtam, hogy lehet teherbe esni, de a félelem egyszerűen irracionális gondolatokat váltott ki belőlem.

Olyanoktól féltem, hogy pl. a tesóm pasija biztos kiverte a zuhanyzóban vagy a wc-ben, és most terhes vagyok, mert valahogy belém került. Mert ha a mensi ki tud jönni a szűzhártyán, akkor egy életképes spermium is be tud menni. Persze ezen most nevetek, de ha majd megint késik, akkor a wikipedia előtt fogok ülni, és olvasom, hogy ha vannak nőstény gyíkok, akik hím nélkül tudnak szaporodni, akkor mennyi idő kell az evolúciónak, hogy egy emlős is tudjon, és mi van, ha én vagyok az első genetikailag mutált főemlős?

Ez így tök vicces és zavart, de nem lesz tőle könnyebb. Én elmentem pszichológushoz. Neki is ajánlom, mert így nem lehet élni.

2012. máj. 15. 17:13
 17/24 anonim válasza:
68%
Lehet,hogy annyira vágyik egy babára,hogy elhiteti magával,hogy várandós.Lepd meg egy terhességi teszttel,csináljátok meg együtt.Ha ez sem segít,akkor orvosi segítségre szorul.
2012. máj. 15. 18:02
 18/24 anonim ***** válasza:

17:13 ne haragudj, de ezen olyan jót nevettem.

Amúgy nekem is szoktak ilyen hülye gondolataim lenni, és emiatt van, hogy egy hétig csúszik :D, meg full stresszes vagyok, holott nincs nagyon okom pánikra...

persze mikor van, és parázom, akkor jogosan parázom, akkor meg megfogadok fűt-fát... de hát...

Tudjuk milyen az ember lánya :)

2012. máj. 16. 10:22
 19/24 anonim ***** válasza:
83%

én ezzel kb 8-10 éves koromban voltam így, mikor este az ágyban a hasamon aludtam, mindig úgy éreztem, hogy a hasamban is dobog a szívem, és azt hittem, az egy kisbaba:D

tök féltem, hogy hogy is mondjam meg anyuéknak..aztán egyszercsak szerencsére elfelejtődött ez a dilim:D

2012. máj. 19. 17:21
 20/24 anonim ***** válasza:
36%

aki azt irta hogy pszichologus! annak adok igazat, ha tényleg ugy van ahogy te irtad akkor gáz van (minden jo indulatot beleértve a válaszomba)

mindenképp orvosi segitségre van szükség

2012. máj. 29. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!