Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor nem is a szüleim?

Most akkor nem is a szüleim?

Figyelt kérdés
Hallottam még régebben egy filmben (Doktor Haus ) hogyha nekem van állgödröm a szüleimnek viszont nincs akkor nem lehetnek az igazi szüleim!Ez igaz lehet??Most ki akarom deríteni hogy mi a szüleim és az Én vércsoportom és ha az sem stimmel akkor beszélek velük.Egyébként mondtam ezt az állgödrös dolgot Anyuéknak Ők azt mondták hogy anya anyukájának volt ilyen láttam róla egy képet és nem volt neki :///

2012. máj. 15. 11:54
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
előtte is olvasgattam de nm így! előtte kb fél év alatt olvastam el 1 könyvet,most meg hetente kéthetente :D és nagyon keveset tv-zek :D
2012. máj. 15. 13:03
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ugye te most csak szórakoztatsz minket? Egyébként ha láttad az anyakönyvi kivonatod, azon szerepel a szülők neve.
2012. máj. 15. 13:08
 23/31 anonim ***** válasza:
hmm az ennyimen rajta van ...sokáig...önkéntes véradáskor is megnézik...
2012. máj. 15. 13:09
 24/31 A kérdező kommentje:
13:15 nyugalom!!!
2012. máj. 15. 13:17
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy mondom hogy 0-ás apának és 0-ás anyának nem csak 0-ás gyereke születhet! Párom 0, előző párja szintén 0-ás és AB-s a fiúk! És igen, biztos hogy a párom a gyerek apja, le sem tudná tagadni annyira hasonlít rá! Bombay jelenségnek hívják.

Mellesleg ez az állgödrös dolog tök kamu.

2012. máj. 15. 15:43
 26/31 A kérdező kommentje:
nagyon ritkán van ilyen eset! egyébként osztálytársamat örökbe fogadták és nem mondanád meg róla mert ugyan úgy néz ki mint a nevelő szülei :)
2012. máj. 15. 15:45
 27/31 anonim ***** válasza:
90%
Az állgödör éppen olyan, mint például a hajszín. Egy gyerek akkor is lehet vörös, ha a szüleinek más színű a haja, viszont a felmenőik között volt vörös hajú. Nem kellene minden sz.rt bevenni, amit a tv-ben látsz és pláne nincs jogod mások családfáját megkérdőjelezni, ahogyan ezt már előttem is mondta valaki. Nem mellesleg nekem is van állgödröm, szüleimnek nincs, mégsem adoptáltak.
2012. máj. 15. 18:37
 28/31 anonim ***** válasza:
95%

Van valami gondod a szüleiddel? Szeretnéd, ha nem az ő gyerekük lennél?

Bíznod kéne bennük. Ha ők azt mondják, hogy az ő gyerekük vagy, akkor ez számodra nem hihető? Gondolj bele, mennyire fájhat ez nekik, hogy te ilyeneket feltételezel róluk!

2012. máj. 27. 12:45
 29/31 anonim ***** válasza:

ha már a genetikánál tartunk

nagyon sok tulajdonság, főleg ha recesszív, kihagy egy generációt az öröklésnél. pl. barnaszemű apa és barnaszemű anya gyereke lazán lehet kékszemű, ha a 4 nagyszülő közül akár csak 1 kékszemű volt.

sőt, néha ükszülőre jellemző tulajdonságokat örököl a gyerek. nálunk pl. mindenki barna hajú. ükmamámnak volt egy teljesen elütő szőke tincs a hajában és nálam jelentkezett. közte senkinek nem volt.

ha nem volt a nagymamádnak állgödre, lehetett a dédnek, üknek, üküknek.

2012. máj. 27. 14:18
 30/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ilyen ponyvafilmekből akarj tanulni orvostudományt.

Az állgödrödet simán örökölhetted a nagyszüleidtől vagy távolabbi őseidtől is.

2012. máj. 27. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!