Most akkor nem is a szüleim?
Figyelt kérdés
Hallottam még régebben egy filmben (Doktor Haus ) hogyha nekem van állgödröm a szüleimnek viszont nincs akkor nem lehetnek az igazi szüleim!Ez igaz lehet??Most ki akarom deríteni hogy mi a szüleim és az Én vércsoportom és ha az sem stimmel akkor beszélek velük.Egyébként mondtam ezt az állgödrös dolgot Anyuéknak Ők azt mondták hogy anya anyukájának volt ilyen láttam róla egy képet és nem volt neki :///2012. máj. 15. 11:54
1/31 anonim válasza:
Jézusom! Jobban hiszel egy olyan filmnek, amit a nézők szórakoztatása céljából, profit-szerzés érdekében forgattak, mint a saját szüleidnek?
Egyébként pedig nem feltétlenül kell a szülőkre, vagy nagyszülőkre hasonlítani, örökölhetted te ezeket akár még az ük-szülőktől is.
Nehogy már megkérdőjelezd a szüleid valódiságát!
Egyébként milyen idős vagy?
2/31 anonim válasza:
Nem rosszbol de egy idősődő emberről fényképen keresztul szerintem nem lehet megállapitani egyértelműen hogy volt e állgödre vagy nem.
3/31 A kérdező kommentje:
16/L,
nagymamám 38 évesen halt meg szóval nem volt idős a képen!
2012. máj. 15. 12:07
4/31 anonim válasza:
Ha a képen már idős volt akkor kb 90% az esély rá hogy nem lehet látni rajta. Szerintem a filmnek sem kell hinni mert van hogy a szüleid ezt nem öröklik de te bizony örökölheted. Ugyan akkor a vércsoportod sem fog feltétlenül egyezni a szüleidével. Anyámnak AB-s a vércsoportja apámé 0 enyém meg B-s És mégis ők az igazi szüleim!!!! A filmnek nem kell mindig hinni mert van hogy túlozzák a dolgokat, és pontosan azért hogy izgalmas legyen.
5/31 anonim válasza:
Gratulálok. Nekem is van állgödröm, pedig a szüleimnek nincs, sőt, a 2 nővéremnek sincs. Mégis ők a szüleim.
7/31 anonim válasza:
Ne haragudj, szerintem túl sok krimit nézel!
8/31 A kérdező kommentje:
12:09:normális kérdéseket várok,egyébként nem biztos :D
2012. máj. 15. 12:11
9/31 A kérdező kommentje:
12:11:oké Én azért kutatok,egyébként nem ...
2012. máj. 15. 12:13
10/31 anonim válasza:
Az állgödör öröklődése domináns hiány recesszív, azt nem tudom hanyadik generációig üthet vissza....
A vércsoport sokkal biztosabb....de az sem 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!