Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor nem is a szüleim?

Most akkor nem is a szüleim?

Figyelt kérdés
Hallottam még régebben egy filmben (Doktor Haus ) hogyha nekem van állgödröm a szüleimnek viszont nincs akkor nem lehetnek az igazi szüleim!Ez igaz lehet??Most ki akarom deríteni hogy mi a szüleim és az Én vércsoportom és ha az sem stimmel akkor beszélek velük.Egyébként mondtam ezt az állgödrös dolgot Anyuéknak Ők azt mondták hogy anya anyukájának volt ilyen láttam róla egy képet és nem volt neki :///

2012. máj. 15. 11:54
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem vagyok nagykorú ezért nem adnak ki semmilyen papírt a gyámügyön :/ DNS tesztre meg nincs pénzem :/
2012. máj. 15. 12:26
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

csak kérdezd meg a szüleidet milyen a vércsoportjuk és utána vagy megnyugszol vagy nem ha nincs titkolnivalójuk úgyis megmondják...

Meg ha véletlenül nem is ők a vér szerinti szüleid, az apukád és az anyukád még ők!

2012. máj. 15. 12:32
 13/31 A kérdező kommentje:
Anya azt mondja nem tudj Apáé 'A' az enyémet nem tudom :/ egyszer voltam vérvételen.az a papír amit küldtek akkor biztos meg van valahol de ha elkezdek kutatni ezek között a papírok között lebukok :/ majd ha nem lesznek itthon:/ de apukám egészségügyi okok miatt nem dolgozik :/
2012. máj. 15. 12:37
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
azt ne is keresd :) a születési anyakönyvi kivonatodon van csak rajta...
2012. máj. 15. 12:41
 15/31 A kérdező kommentje:
a vércsoport?
2012. máj. 15. 12:43
 16/31 A kérdező kommentje:
azt már láttam nem volt rajta!
2012. máj. 15. 12:43
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Vércsoportot egy sima vérvételnél nem néznek, csak pl. műtétnél. Én a szüleimtől "bemondásra" tudtam csak sokáig a vércsoportom, de aztán volt pár műtétem, és akkor kaptam meg papíron is. A gyermekem vércsoportját pl. nem tudom, sose nézte senki.

És mivel összesen 4 féle vércsoport van, abból sok nem fog kiderülni, hiszen még ha véletlenül nem is a szüleid, akkor is egyezhet a vércsoportotok, vagy lehet olyan kombináció, ami éppenséggel stimmelhet.

Semmit nem fogsz így megtudni szerintem, és gondold csak végig, hogy a szüleidnek hogy esik a feltételezésed!!!

2012. máj. 15. 12:47
 18/31 A kérdező kommentje:

Apa :0 Anya :A Gyermek :0 vagy A

Apa :0 Anya :B Gyermek:0 vagy B

Apa : AB Anya : A Gyermek: A, B vagy AB

Apa :AB Anya:B Gyermek :A, B vagy AB

Apa :AB Anya:AB Gyermek :A, B vagy AB

Apa :0 Anya:0 Gyermek :0

Apa :A Anya:A Gyermek :A, 0

Apa :B Anya:B Gyermek :, B vagy 0

Apa :AB Anya:0 Gyermek :A, B

Anya:0 Apa :A Gyermek :0 vagy A

Anya:0 Apa :B Gyermek:0 vagy B

Anya : AB Apa : A Gyermek: A, B vagy AB

Anya :AB Apa:B Gyermek :A, B vagy AB

Anya :AB Apa:AB Gyermek :A, B vagy AB

Anya :0 Apa:0 Gyermek :0

Anya :A Apa:A Gyermek :A, 0

Anya :B Apa:B Gyermek :, B vagy 0

Anya :AB Apa:0 Gyermek :A, B

Anya :A Apa:B Gyermek :, 0, A, B AB

Apa :Rh neg Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg

Apa :Rh neg Anya:Rh poz Gyermek :Rh neg vagy Rh poz

Apa :Rh poz Anya:Rh poz Gyermek :Rh poz vagy Rh neg

Apa :Rh poz Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg vagy Rh poz

Csak tudni akarom az igazat!!!

2012. máj. 15. 12:55
 19/31 anonim ***** válasza:
52%
Hülye vagy lányom. Nincs több tv.
2012. máj. 15. 12:57
 20/31 A kérdező kommentje:
Oké amúgy sem nézek sokat kb 1 éve mióta megszerettem olvasni :D
2012. máj. 15. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!