Most akkor nem is a szüleim?
csak kérdezd meg a szüleidet milyen a vércsoportjuk és utána vagy megnyugszol vagy nem ha nincs titkolnivalójuk úgyis megmondják...
Meg ha véletlenül nem is ők a vér szerinti szüleid, az apukád és az anyukád még ők!
Vércsoportot egy sima vérvételnél nem néznek, csak pl. műtétnél. Én a szüleimtől "bemondásra" tudtam csak sokáig a vércsoportom, de aztán volt pár műtétem, és akkor kaptam meg papíron is. A gyermekem vércsoportját pl. nem tudom, sose nézte senki.
És mivel összesen 4 féle vércsoport van, abból sok nem fog kiderülni, hiszen még ha véletlenül nem is a szüleid, akkor is egyezhet a vércsoportotok, vagy lehet olyan kombináció, ami éppenséggel stimmelhet.
Semmit nem fogsz így megtudni szerintem, és gondold csak végig, hogy a szüleidnek hogy esik a feltételezésed!!!
Apa :0 Anya :A Gyermek :0 vagy A
Apa :0 Anya :B Gyermek:0 vagy B
Apa : AB Anya : A Gyermek: A, B vagy AB
Apa :AB Anya:B Gyermek :A, B vagy AB
Apa :AB Anya:AB Gyermek :A, B vagy AB
Apa :0 Anya:0 Gyermek :0
Apa :A Anya:A Gyermek :A, 0
Apa :B Anya:B Gyermek :, B vagy 0
Apa :AB Anya:0 Gyermek :A, B
Anya:0 Apa :A Gyermek :0 vagy A
Anya:0 Apa :B Gyermek:0 vagy B
Anya : AB Apa : A Gyermek: A, B vagy AB
Anya :AB Apa:B Gyermek :A, B vagy AB
Anya :AB Apa:AB Gyermek :A, B vagy AB
Anya :0 Apa:0 Gyermek :0
Anya :A Apa:A Gyermek :A, 0
Anya :B Apa:B Gyermek :, B vagy 0
Anya :AB Apa:0 Gyermek :A, B
Anya :A Apa:B Gyermek :, 0, A, B AB
Apa :Rh neg Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg
Apa :Rh neg Anya:Rh poz Gyermek :Rh neg vagy Rh poz
Apa :Rh poz Anya:Rh poz Gyermek :Rh poz vagy Rh neg
Apa :Rh poz Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg vagy Rh poz
Csak tudni akarom az igazat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!