Mit tegyek? A testvérem gyűlöl!
Figyelt kérdés
már kiskorom óta nem vagyok jóba a testvéremmel!
3 évvel idősebb nálam és mindig bánt szavakkal ,de volt mikor meg is vert
mindig azt mondta ,hogy semmirekellő vagyok ,sose lesz belőlem semmi egy barátom se lesz senki nem szeret ,csúnya vagyok és gyűlöl
ezeket mind akkor mondta mikor kicsi voltam és sajnos nem tudtam ,hogy feldolgozni ,volt mikor gyógyszereket vettem be amivel kórházba kerültem ,azt hittem tényleg nem vagyok idevaló
ez 2 éve volt ma már jobban feltudom dolgozni de még mindig sírásig bánt
azt mondja gyűlöl sose kellettem neki utál legszívesebben lehányna és megölne ,azt mondta ha elmegy egyszer itthonról tőlem nem fog elköszönni
pedig én semmit nem ártottam neki, ez a legszörnyűbb az egészbe
mit tegyek?
2012. máj. 14. 21:01
11/12 anonim válasza:
Nálunk is ez van sajnos, én is alig várom hogy elköltözzek de ő 17 és nem nagyon akar költözni. én meg csak 13 vagyok. de próbálok visszaverni ha megver de erőseb...... és az anyukánk meg mindig a bátyámnak ad igazat mert ő kedvenc, apukám megszokott védeni de a szüleim elváltak vele meg csak évente találkozom, várnom kell.
12/12 xXxLOLxXx válasza:
Nekem is kéne segítség. Nekem bátyám van és én vagyok a huga. Mindig gyávának, elkényesztetetnek, félősnek, pisisnek hív. És amikor fölveszek valami cuccot ami neki nem tetszik akkor le r*bancozz. De én ilyenkor azzal nyugtatm magam, hogy a telómon vannak nyugtató zenék és azt hallgatom olyankor nem figyelek rá és őt ez bosszantja. ezek utn megunja és inkb. nem szól hozzám. Hidd el ez segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!