Költöznél egyetemistaként ilyen helyre?
Figyelt kérdés
Külföldön fogok egyetemre járni, drága az albérlet nagyon. Van egy lehetőség,h beköltözöl egy családhoz, vagy öregekhez,kapsz saját szobát és segítesz nekik. Ha mondjuk 15nm a szoba,akkor havi 15órát. Lakbér nincs lakbért rezsit magam állom. De félek h nem lenne önállóságom ha pl későn jövök haza,vagy vendéget akarnék stb. Ti bevállalnátok? 20L2012. máj. 14. 16:52
11/12 anonim válasza:
Havi 15 óra tényleg nem sok. Ha szerződést is köttök, akkor pedig végképp semmi félnivaló nincs. Én kipróbálnám a helyedben!
12/12 anonim válasza:
Én már pakolnék is a helyedben:D Ha nincs pénzed albérletre külföldön, ragadd meg ezt a lehetőséget! 15 óra nem sok egy saját szobáért! És ha haverokkal akarsz találkozni mehetsz hozzájuk is.
Egyébként megkérdezhetem, hol lehet ilyen lehetőségeket találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!