Lemondanátok egy biztos kapcsolatot azért mert teszik valaki akit nem is ismertek?
Én is voltam ilyen helyzetben, csak én tudtam h bejövök a srácnak, mert elmondta. Nekem is tetszett, de végülis a párommal maradtam és nem bántam meg. Aztán hamar el is múlt a fellángolás. Ennek már lassan 2 éve, 3 éve vagyunk együtt.
22/L
"Már régen baj van a kapcsolatoddal, ha valaki más megtetszett."
Na ne legyünk ennyire szigorúak! Egy hosszú távú kapcsolatban (főleg fiataloknál) sztem tök természetes, ha a párjukon kívül, mások is megtetszenek. De attól még nem kell szakítani, hiszen csak tetszik az a másik fiú/lány. Ha tetszik vki, az nem jelent mindjárt szerelmet is. Sztem álszentség azt állítani, h a komoly kapcsolatban élőknek sosem tetszik meg más a párjukon kívül. Ha igazán szeretjük, tiszteljük a párunkat, akkor egy fellángolás kedvéért nem kell rögtön szakítani vele. Viszont, ha a fellángolás nem múlik el idővel, az már gond lehet.
22/L
Én lemondtam egy biztos kapcsolatot egy bár nem ismeretlenért,de határozottan bizonytalanért!!!!
2 éve voltunk már együtt,nagyon szerettem,de már közben egy éve valami nagyon "érdekes" érzés fűzött egy barátomért. Lábremegés,szívdobogás és folyamatos mosolygás...
Egyik napról a másikra otthagytam a páromat és ÉN kezdeményeztem az "új" srácnál. Azóta majd' 5éve együtt vagyunk,2éve együtt élünk,el vagyok jegyezve,babát tervezünk. Hát nem bántam meg :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!