Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lemondanátok egy biztos...

Lemondanátok egy biztos kapcsolatot azért mert teszik valaki akit nem is ismertek?

Figyelt kérdés
Én majdnem 20 lány vagyok, 5 éves kapcsolatban. Nagyon megtetszett egy fiú az egyetemről, ha meglátom remegnek a lábaim, nem tudom mi van velem, bámulom akaratlanul is. Nem tudom mit tegyek, azt se tudom hogy ő viszonozná-e az érzéseimet, vagy esetleg én ábrándulnék ki belőle ha jobban megismerem? Lépni se merek felé, meg ha megtudná hogy komoly kapcsolatom van, lehet ő is máskép állna a dologhoz. A páromat szeretem, nem akarom negbántani. Én se tudom mi van velem.
2012. máj. 14. 11:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én is voltam ilyen helyzetben, csak én tudtam h bejövök a srácnak, mert elmondta. Nekem is tetszett, de végülis a párommal maradtam és nem bántam meg. Aztán hamar el is múlt a fellángolás. Ennek már lassan 2 éve, 3 éve vagyunk együtt.

22/L

2012. máj. 26. 11:23
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"Már régen baj van a kapcsolatoddal, ha valaki más megtetszett."

Na ne legyünk ennyire szigorúak! Egy hosszú távú kapcsolatban (főleg fiataloknál) sztem tök természetes, ha a párjukon kívül, mások is megtetszenek. De attól még nem kell szakítani, hiszen csak tetszik az a másik fiú/lány. Ha tetszik vki, az nem jelent mindjárt szerelmet is. Sztem álszentség azt állítani, h a komoly kapcsolatban élőknek sosem tetszik meg más a párjukon kívül. Ha igazán szeretjük, tiszteljük a párunkat, akkor egy fellángolás kedvéért nem kell rögtön szakítani vele. Viszont, ha a fellángolás nem múlik el idővel, az már gond lehet.

22/L

2012. máj. 26. 11:53
 23/26 anonim ***** válasza:

Én lemondtam egy biztos kapcsolatot egy bár nem ismeretlenért,de határozottan bizonytalanért!!!!

2 éve voltunk már együtt,nagyon szerettem,de már közben egy éve valami nagyon "érdekes" érzés fűzött egy barátomért. Lábremegés,szívdobogás és folyamatos mosolygás...

Egyik napról a másikra otthagytam a páromat és ÉN kezdeményeztem az "új" srácnál. Azóta majd' 5éve együtt vagyunk,2éve együtt élünk,el vagyok jegyezve,babát tervezünk. Hát nem bántam meg :)))

2012. máj. 26. 12:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Mi történt a fagyizás óta?
2012. máj. 26. 12:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Engem is vonzott már szexuálisan másik férfi. De sosem felejtettem el kit szeretek és ki a fontos.
2012. máj. 26. 13:11
 26/26 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Én nem rúgtam fel a kapcsolatomat a bizonytalanért. Természetes dolog az, hogy megtetszhet más, hisz már 5éve együtt vagy a barátoddal. Szürkülnek a hétköznapok és nem olyan, mint az elején, amikor dúl a lámúr. Ez a fiú, az újnál pedig gondolom az újdonság varázsa hat rád. Szerintem mérlegelj! A mostani barátod szeret, elfogad olyannak, amilyen vagy, veled tervezi az életét. Hidd el, lehet hogy az "új seprű, mindig jól seper", de neki is vannak/lesznek hibái. Lehet, hogy olyanok, amiket te majd nem tudsz tolerálni és akkor két szék közé a pad alá esel. Szerintem, ha boldog vagy a kapcsolatodban, akkor arra koncentráljál!
2012. máj. 26. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!