A családod/környezeted véleménye miatt lemondanátok valakiről?
NEM! Utána nem a családom meg a környezetem lesz magányos és boldogtalan, hanem én.
Persze az építő jellegű véleményt érdemes megfontolni, de az, hogy lenéznének, csak mert pár centivel alacsonyabb a leendő párod, nem éppen építő jellegű.
Bennem is megvolt hogy férfi 180nál kezdődik,nem is volt ezalatti pasim.
Aztán jött párom a maga 170 centijével,én 175 és imádom a magassarkút,ugyhogy ugyanott vagyunk ahol ti.
De nála csodálatosabb férfi nincs,ugyhogy nem érdekelt a család és a barátok véleménye.
Család nagyon ellenezte,legalábbis anyámék,párom szüleinél is láttam hogy választhatott volna 160 körüli kislányt,de igy vagyunk boldogok.
Család ellenző részét kerüljük,barátnak nem tekintem aki ellenzi a boldogságom.
Élünk boldogan immáron 5 éve,és már nem érdekel a beszóloatás.
A válaszom nem lenne, de ha mondjuk ha ész érveket hoznának fel a kiszemeltemről/barátomról, azon elgondolkodnék (de ha én nem látok benne igazságot, akkor le nem mondanék róla)
De hogy a magassága miatt? Ugyanmár, mert még ha téged zavarna, na dehát anyukádékat...
Ahogyan fentebb írták, később nem a lenéző barátok/család lesz magányos, hanem Te.
Az én nagyszüleimnek például herótja van a tetoválásoktól. A nagyapám sokszor mondogatta, hogy az ilyen börtöntöltelékekkel inkább had' ne mondjam mit kell csinálni. :) De tudod, amikor beleszerettem a páromba, aki ráadásul tetováló, és baromira nem érdekelt, tetőtől-talpig varrva van. Az sem érdekelt, hogy mit fog szólni a család, mert boldog voltam (meg vagyok is persze). Aztán most ott tartunk, hogy a Nagyszüleimet kenyérre tudná kenni, Anyukámékat szintén, és mindenki megbarátkozott a gondolattal, mert szeretnek engem, és csak az érdekli őket, nekem/nekünk mi a jó.
Szóval, én elgondolkodnék a helyedben, milyen emberekkel vagyok körülvéve, ha ennyire csak a külsőségekre hajtanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!