Csináltál már valami olyat, amit a környezeted (családod) nem tartott helyesnek, te még is tudtad, hogy jól cselekszel?
Egy családtagot masszívan anyáztam.Tudtam,hogy nekem van igazam.
Komolyra fordítva,szerelmi ügyekben a szüleim mindig elláttak tanácsokkal,és egyszer eltiltottak egy fiútól.Akkor és ott úgy éreztem,jól cselekszem,ha Vele maradok.Aztán később rájöttem,mennyire igazuk volt a szüleimnek,meg úgy az egész családnak,akik meg akartak óvni Tőle.
Nem adtam örökbe a fiamat a nagyszüleinek.. !? Még a felvetés is borzasztó, adjam örökbe, de majd ők örökbefogadják..
Nekem volt igazam szerintem, bár ezt csak a kisfiú fogja tudni megmondani 10-20 év múlva. :)
egyetértek az előttem szólóval, egész életemben ez megy. szerintük én mindent rosszul csinálok, stb, aztán ha véletlenül nem vagyok idehaza egy ideig, akkor összeomlik minden. akárkinek segítség kell azonnal engem hív, elintézem, megcsinálom, mindent, amit kell. aztán visszakapom, hogy én ilyen meg olyan vagyok. anyám különösen jó ebben, az életében sorra követi el a ugyanazokat a hibákat, én mindig előre megmondom mi lesz a vége, na olyankor én vagyok a hülye, persze nem telik el 1 hét és jön hozzám, hogy jajj mégis nekem volt igazam.
azt tanácsolom, hogy ne hallgass rájuk. benne van a pakliban, hogy mégis nekik van igazuk valamiben, de ennyi pofon mindenkinek kell. a te életed, a te tetteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!