Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy ha elhiszed magadról hogy szép vagy akkor a környezeted is elhiszi? : )
Nem attól még lehetsz ronda a környezeted szerint de
az biztos hogy pozitív irányba befolyásolod az emberek vélemény képét magadról.Sokan jóban kedvelik az ilyen embert
de ennek semmi köze külsőségi dolgokhoz.
Mindenki ezt mondja...nem tudom, hogy igaz-e én még nem tudom magamról elhinni...:D
18/F
Én azt gondolom, hogy a szépség relatív dolog. Nekem tetszik egy férfi, de például az anyukámnak nem. Persze minden kornak megvan a maga szépségideálja, és aki ahhoz a legközelebb áll, arra azt mondják, ő a szép. Azt ne felejtsd el, hogy az ideálok változnak.
Szerintem amiről te írsz, az önbizalmi kérdés. Ha szereted, elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, mások is könnyebben fognak elfogadni. Példám erre: volt egy dundi kolléganőm, aki bármit viselt, mármint ruhát, minden jól állt neki. Egyszerűen tudta viselni a ruhákat. Pedig szerintem nem volt szép nő, ráadásul idősebb is volt, de mégis nagyon nőies. Ilyen dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!