Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy ha elhiszed magadról hogy szép vagy akkor a környezeted is elhiszi? : )
nem :D
Egy másikat. Viszont ezek szerint neked ezek megvannak, nekem meg nincsenek. Szóval akár cserélhetnénk :)
Hát, valamilyen szinten igaz. Vannak olyan emberek, akik alapjáraton nem tartoznak a szépségideál kategóriába (pl. fényképen), de a kisugárzása, a személyisége annyira magával ragadó, hogy "megszépül" tőle. A fotogén arcot most ne keverjük bele inkább. De aki mondjuk nem olyan szép, viszont elfogadja magát, tényleg jobban figyelnek rá az emberek. Saját tapasztalatom: nem érzem szépnek magam, pedig tudom, hogy nem vagyok csúnya. Találtam egy jobb frizurát magamnak, kontaklencsére váltottam, és szebbnek érzem magam. Lehet, hogy külsőre tényleg sokkal jobban nézek ki, de jobban is érzem magam. 1 hete sokkal több ember "néz meg" az utcán (pedig elöl deszka hátul léc vagyok, csak nagyon nagy szemeim vannak meg szép arcom, állítólag..) , jön oda kérdezősködni (pl. tegnap múzeumok éjszakáján), vagy hasonlók.
Szóval igen, van benne valami:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!