Lemondanátok egy biztos kapcsolatot azért mert teszik valaki akit nem is ismertek?
20 éves vagy fiatal, nem kell leragadni az első fiú mellett, ha biztos lennél a kapcsolatotokban akkor eszedbe se jutna ilyen kérdés. Ne agyalj többet ezen lépj.
Én is de szerelmes voltam, legalábbis azt hittem még nem találkoztam egy másik fiúval aki azonnal megtetszett, ugyan így voltam mint te nem is ismertük egymást, de mégis szakítottam az akkori barátommal és utána jött is ő akit csak messziről láttam még csak.
20 éves voltam én is és nem bántam meg, hogy léptem.
én is 20 évesen szakítottam az akkori barátommal, akivel 3 évig voltunk együtt, pont azért mert megismertem valakit az egyetemen. bár nem maradtunk együtt azzal a fiúval, aki miatt szakítottam, de életem legeslegjobb döntésének tartom, hogy akkor így döntöttem.
20 évesen még az embernek a szíve után kell mennie és nem az esze után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!