Van itt olyan apa aki nem tartja a fiával a kapcsolatot?
Bocs, én csaj vagyok. Épp az előbb olvastam, hogy "ha az apának megszakadnak az érzelmei az anyával kapcsolatban előfordul, hogy a gyerekről megfeledkezik. Mert az apák először a nőhöz, a feleséghez kötődnek és ha hozzá tud kötődni, akkor a gyerekhez is."
Amúgy se a bátyámmal se velem az apánk nem tartja a kapcsolatot. Nem vagy egyedül.
Igaz, én lány vagyok, de elég fiús jelenség... :)
Az én apám szintén nem tartja velem a kapcsolatot, nőnapra még egy SMS-t sem volt hajlandó megereszteni, aztán amikor anyámmal találkozott, még neki panaszkodott, hogy nem hívtam fel a névnapján (ami nőnap után volt), meg amúgy se.
Kérdem én, miért én hívjam fel, amikor neki céges telefonja van, amit fizetnek helyette, azt hív, akit akar, nekem meg havonta van egy (azaz volt) kb. 10000 Ft-os kis ösztöndíjam, amiből anyukámnak is besegítek, mert igen sz*rul állunk, meg internetet fizetek...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!