Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan apa aki nem...

Van itt olyan apa aki nem tartja a fiával a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocs, én csaj vagyok. Épp az előbb olvastam, hogy "ha az apának megszakadnak az érzelmei az anyával kapcsolatban előfordul, hogy a gyerekről megfeledkezik. Mert az apák először a nőhöz, a feleséghez kötődnek és ha hozzá tud kötődni, akkor a gyerekhez is."

Amúgy se a bátyámmal se velem az apánk nem tartja a kapcsolatot. Nem vagy egyedül.

2012. máj. 9. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Igaz, én lány vagyok, de elég fiús jelenség... :)

Az én apám szintén nem tartja velem a kapcsolatot, nőnapra még egy SMS-t sem volt hajlandó megereszteni, aztán amikor anyámmal találkozott, még neki panaszkodott, hogy nem hívtam fel a névnapján (ami nőnap után volt), meg amúgy se.

Kérdem én, miért én hívjam fel, amikor neki céges telefonja van, amit fizetnek helyette, azt hív, akit akar, nekem meg havonta van egy (azaz volt) kb. 10000 Ft-os kis ösztöndíjam, amiből anyukámnak is besegítek, mert igen sz*rul állunk, meg internetet fizetek...?

2012. máj. 9. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelen, bár konkrét kérdés nincs így nem kezdem el kiteregetni a szennyest, hogy miért alakult ez így.
2012. máj. 9. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
van,apámat kb 3-4 szer láttam életemben, és szerintem azt sem tudja mikor van a szülinapom
2012. máj. 9. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztosan van.
2012. máj. 9. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Apukám nem tartja a féltestvéremmel a kapcsolatot. Illetve elég sokáig próbálta, de mindig csak akkor jött, ha pénz kellett neki, apa meg ráunt, összevesztek, azóta nem keresték egymást. 24/N
2012. máj. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!