Lemondanátok egy biztos kapcsolatot azért mert teszik valaki akit nem is ismertek?
Én azt mondanám, hogy nem, de csak azért, mert szerintem lehet befolyásolni az érzelmeket, el lehet terelni a gondolatokat. Ha igazán összetartozok valakivel, hiába van körülöttem sok helyes srác, tudom melyik a helyes út, és ki tesz boldoggá. (különben miért is kötnek házasságot az emberek, ha nem képesek azt az egy embert szeretni a hátralévő években?)
Te viszont nem vagy házas, 15 éves korod óta ő van ott neked, gndolom, más fiúval nem volt dolgod, és ha már most ilyen érzéseid támadnak egy vadidegen(!) iránt, akkor ez később sem lesz jobb, mert egyre inkább béklyónak fogod föl a kapcsolatodat, aminek következtében egyre inkább kiszeretsz a párodból. ("ha megtudná hogy komoly kapcsolatom van, lehet ő is máskép állna a dologhoz" - tulajdonképpen már most is hátránynak érzed, hogy van párod)
Nemsokára nyári szünet, lehetőséged van kiverni a fejedből a másikat, de őszintén szólva az írásodból az jön le, hogy eszedben sincs elfelejteni őt. Ilyen esetben lehet, hogy tényleg jobb lenne a szakítás, de azt nem árt tisztáznod magadban, hogy ha a jelenlegi párodnál nem találsz majd jobbat, már nem könyörögheted vissza magad hozzá.
Nem értek egyet a többiekkel.
És úgy gondolom, hogy fontosabb az 5 éves kapcsolat, mint az a fellángolás. Lehet, sőt biztos, hogy már nem olyan a szerelem, mint az elején. Átalakult, és szeretet, kötődés lett belőle. Nem igaz, hogy nem szereted, attól, hogy megtetszett valaki, mert ez természetes. Nekem is voltak fellángolásaim, miközben egy tartalmas kapcsolatba voltam, de el tudtam hallgattatni őket, és eszembe se jutott, hogy akkor most emiatt szakítok a barátommal. Nehogy elhidd, hogyha megtetszik valaki, akkor már nem is szereted a párod, igenis előfordul a legkomolyabb kapcsolatban, házasságban is, de ez erről szól. Döntünk, és kitartunk mellette. Nem tudom, hol tartotok, volt-e szó házasságról, de ha úgy érzed, hogy boldog tudnál vele lenni egy egész életen át, akkor ne dobd ezt el semmiért. A másik fiú ne befolyásoljon ebben, mert az el fog múlni, ha te is azt akarod. Egyedül a mostani kapcsolatot gondold át, hogy őt akarod-e életed végéig, és boldog tudnál-e vele lenni. Ha nem, akkor mindegy, hogy tetszik-e másvalaki, véget kell vetned, de ha igen, akkor is mindegy, hogy tetszik-e másvalaki, vele kell maradnod. Én kitartanék a mostani mellett, esetleg megpróbálnám valamivel feldobni a kapcsolatot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!