Mit tegyek, ha tudok olyan testvérpárról, akik egymással fekszenek le?
Figyelt kérdés
Az tudom, hogy a vérfertőzés büntetendő dolog, de ebbe beletartozik maga a közösülés is? Konkrétan egyik barátnőm ismerőséről tudom, hogy a bátyjával fekszik le, (a lányt én is ismerem de csak köszönő viszonyban vagyunk illetve pár szó erejéig szoktunk beszélgetni, mostantól viszont elkerülöm jó messzire) a lány még nincs 18 éves. Teljesen biztos hogy megtörténik a dolog mert ő maga vallotta be. Azon kívül hogy megpróbálok kijönni a legmélyebb döbbenetemből, amit valaha is éreztem, van egyáltalán bármi tennivalóm a dolgot illetően? Az anyukájuk biztos hogy tud róla mert egyszer rájuk nyitott véletlenül de szó nélkül kifordult és soha nem is említette mmeg és soha nem beszéltek róla. Furcsa család nagyon, de ez..... viszont én nem tudok napirendre térni a dolog felett és ezen rágódok napok óta, barátnőm azt mondta nehogy merjek szólni bárkinek is de engem meg felemészt ez a borzalom, holott alig ismerem a lányt.2009. jún. 26. 10:06
11/15 anonim válasza:
Hú, ez elég necces helyzet. Nagy bajok lehetnek abban a családban! Szerintem szól az iskolaorvosnak, esteleg más felnőttnek akiben megbízol.
12/15 anonim válasza:
Tenni semmit sem tehetsz, de a szülővel beszélgetni kell, hogy ezt nem engedheti meg, mert börtönnel jár. Pláne ha gyerek születik belőle. Nem csak a gyereke számára, hanem az ő számára is.
13/15 anonim válasza:
Vajon a testvérek szülei tudják ezt? Szerintem innen indul a probléma, hogy így nevelték őket. Lehet hogy nem is tudják hogy ez milyen undorító, és hogy milyen egészségügyi következményei lesznek, ha gyerek lesz belőle. Messziről kerüld el őket, szerintem! Nem kell csinálnod semmit, mert nem a te dolgod!
14/15 anonim válasza:
Lehet, hogy az egyikük terméketlen.
15/15 anonim válasza:
hát ez durva...szerintem ne izgasd magad rajta majd ők megoldják egymás közt....de szerinted csak kíváncsiságból csinálják vagy annál több a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!