Mit tegyek, ha tudok olyan testvérpárról, akik egymással fekszenek le?
Jézusom hát nemtudom mit tehetnél de ez ilyesztő és undorító
ha nemvédekeznének ésutána születne 1 gyerekük akk....fújj bele se merek gondolni...ez rohadt undorító!!!!!!!!!
Na már elment az étvágyam mára brrrr...hát remélem h más tud segíteni de sztem azlesz a legjobb ha messziről elkerülöd őket és nemfoglalkozol velük remélem vki ad 1hasznos tanácsot mert ez ISZONYÚ!!!!!!!
15/L
Nem avatkoztam bele, semmit nem csináltam, kérlek olvasd át amit írtam. Azt kérdeztem KELL E VALAMIT IS TENNEM mert foglalmam sincs róla, ezért tettem fel ezt a kérdést, még nem tettem semmit, mert nem tudtam hogy kell egyáltalán!!
De látom te voltál az ki lepontozta mindenki válaszát, ez szemét dolog volt!!!!
Szerintem ne tegyél semmit. Semmi köröd hozzá. Nem a te dolgod. Kerüld el őket és próbálj "magadhoz térni" a döbbenetből. :D
Egyébként dúrva...
Hat en biztosan nem vennek ilyen gondot a nyakamba, hogy gyamhatosagra futkozzak es birosagra is kesobb, mert te lennel a tanu, elmondanad a birosagon is mit tudsz...stb.
Szoval szerintem ird ki magadbol ezt a szornyuseget, beszeld at a baratnoddel ezt, aztan tudod: minden csoda 3 napig tart! Majd racsodalkozol te meg jo par dologra az eletben.
Semmit se tegyel, es semmit nem is kell tenned.
Inkabb olvass, hallgass zenet, pasizz itt a nyar, utazz, nyaralj, kirandulj, csak jo es hasznos dolgokkal foglalkozz, hidd el tobbre mesz vele!
A gyamhatosagon, birosagon bejelenteni barmit is nem ugy mukodik am hogy elmesz es elmondasz egy storyt ugy, mintha a baratnoddel beszelgetnel csak.
Tobbszor be kell menni, kihallgatnak...stb. felejtsd el, es elj, itt a nyar!:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!