Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha tudok olyan...

Mit tegyek, ha tudok olyan testvérpárról, akik egymással fekszenek le?

Figyelt kérdés
Az tudom, hogy a vérfertőzés büntetendő dolog, de ebbe beletartozik maga a közösülés is? Konkrétan egyik barátnőm ismerőséről tudom, hogy a bátyjával fekszik le, (a lányt én is ismerem de csak köszönő viszonyban vagyunk illetve pár szó erejéig szoktunk beszélgetni, mostantól viszont elkerülöm jó messzire) a lány még nincs 18 éves. Teljesen biztos hogy megtörténik a dolog mert ő maga vallotta be. Azon kívül hogy megpróbálok kijönni a legmélyebb döbbenetemből, amit valaha is éreztem, van egyáltalán bármi tennivalóm a dolgot illetően? Az anyukájuk biztos hogy tud róla mert egyszer rájuk nyitott véletlenül de szó nélkül kifordult és soha nem is említette mmeg és soha nem beszéltek róla. Furcsa család nagyon, de ez..... viszont én nem tudok napirendre térni a dolog felett és ezen rágódok napok óta, barátnőm azt mondta nehogy merjek szólni bárkinek is de engem meg felemészt ez a borzalom, holott alig ismerem a lányt.
2009. jún. 26. 10:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Húúúú ez tényleg durva és felháboritó.. Nem tudom te mit akarsz csinálni ha még a szülei se foglalkoznak vele. Előbb útóbb az lesz ,hogy a csaj teherbe esik és vagy elveteti vagy pedig szül egy nyomorék gyermeket a világra. Az biztos ,hogy egyiküknek sincs semi esze, vagy nem tudom sok részletet nem tudunk pl ,hogy édestesvérek e? Amit teheszt az az amit irtál is ,hogy jó messzire elkerülőd őket.
2009. jún. 26. 10:20
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Jézusom hát nemtudom mit tehetnél de ez ilyesztő és undorító

ha nemvédekeznének ésutána születne 1 gyerekük akk....fújj bele se merek gondolni...ez rohadt undorító!!!!!!!!!

Na már elment az étvágyam mára brrrr...hát remélem h más tud segíteni de sztem azlesz a legjobb ha messziről elkerülöd őket és nemfoglalkozol velük remélem vki ad 1hasznos tanácsot mert ez ISZONYÚ!!!!!!!

15/L

2009. jún. 26. 10:21
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
előző vagyok fújj milessz ha születik 1gyerekük az tuti h csomó rendellenességgel fog küzdeni nyomorék lesmeg ilyesmi istenem az a gyerek csak szenvedne de bízzunk benne h nemjutnak el soha ideáig mert ezek komolyan betegek(persze ez csak akk lesz így ha édestestvérek)
2009. jún. 26. 10:27
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
ez tényleg gusztustalan, de ha mindkét fél akarja, akkor semmit nem tudsz tenni, és nem is érdemes. ha esetleg a lány nem akarja és a testvére eröszakkal csinálja, vagy esetleg lelki terrorban tartja akkor kellene szolni a gyámhaoagnak, vagy a családseítöknek, de ha mindkét fél akarja semmit nem tudsz tenni, max besélsz a lánnyal aki elfog hajtani.
2009. jún. 26. 10:30
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Kérdés, hogy a lány mit szól ehhez? A saját akaratából csinálja? Mondjuk ezen csodálkoznék. Én megpróbálnám valahogy kiemelni onnan. Beszélj vele róla, ha lehet. Ez borzasztó.
2009. jún. 26. 10:31
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen édestestvérek. És kölcsönösen csinálják, nem kényszerből, 2 éve kezdték és azóta heti többször is, szerintük ez rendben van. Én nem nagyon akarnék a lánnyal beszélni, mert egyszerüen undorodom még ha rágondolok is, én is a gyámhatóságra gondoltam mert még nincs 18 a lány...
2009. jún. 26. 10:35
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
Miért avatkozol bele más életébe? Ez csupán egy szokás, hogy nem szabad testvéreknek, ezért van rá jogszabály. Valójában mindez szimpla elhatározás kérdése. Olyan ország is van, ahol másodunokatestvérek házassága súlyos botrány, s vérferztőzésnek számító bűncselekmény a szex köztük, viszont Magyarországon ez teljesen szabad.
2009. jún. 26. 10:39
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem avatkoztam bele, semmit nem csináltam, kérlek olvasd át amit írtam. Azt kérdeztem KELL E VALAMIT IS TENNEM mert foglalmam sincs róla, ezért tettem fel ezt a kérdést, még nem tettem semmit, mert nem tudtam hogy kell egyáltalán!!

De látom te voltál az ki lepontozta mindenki válaszát, ez szemét dolog volt!!!!

2009. jún. 26. 10:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne tegyél semmit. Semmi köröd hozzá. Nem a te dolgod. Kerüld el őket és próbálj "magadhoz térni" a döbbenetből. :D

Egyébként dúrva...

2009. jún. 26. 11:35
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

Hat en biztosan nem vennek ilyen gondot a nyakamba, hogy gyamhatosagra futkozzak es birosagra is kesobb, mert te lennel a tanu, elmondanad a birosagon is mit tudsz...stb.

Szoval szerintem ird ki magadbol ezt a szornyuseget, beszeld at a baratnoddel ezt, aztan tudod: minden csoda 3 napig tart! Majd racsodalkozol te meg jo par dologra az eletben.

Semmit se tegyel, es semmit nem is kell tenned.

Inkabb olvass, hallgass zenet, pasizz itt a nyar, utazz, nyaralj, kirandulj, csak jo es hasznos dolgokkal foglalkozz, hidd el tobbre mesz vele!

A gyamhatosagon, birosagon bejelenteni barmit is nem ugy mukodik am hogy elmesz es elmondasz egy storyt ugy, mintha a baratnoddel beszelgetnel csak.

Tobbszor be kell menni, kihallgatnak...stb. felejtsd el, es elj, itt a nyar!:))))))

2009. jún. 26. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!