Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan titkotok amiket nem...

Van olyan titkotok amiket nem tud a családotok, de még a barátaitok se?

Figyelt kérdés
Az enyém talán nem tűnik nagynak, de novellákat írok, amik bár a neten tetszésre találnak, mégsem merem a környezetemben megmutatni senkinek se.
2012. máj. 13. 20:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Biztos vannak kisebb dolgok, amik "akaratlanul" titokban maradnak, de nagy horderejű titkom/titkaim nincsenek. Én nem tudok semmit sem magamban tartani, ezért is figyelmeztetek mindenkit, hogy inkább ne mondjon el nekem olyan dolgot, ami nem tudódhat ki.
2012. máj. 13. 22:26
 22/29 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Amúgy ez tuti azért van így nálam, mert mi mindig mindent megbeszéltünk itthon a családdal (persze témától függően mit kivel...)
2012. máj. 13. 22:27
 23/29 anonim ***** válasza:

Igen, vannak.

Az tök jó, hogy novellákat írsz! Én cikkeket szoktam.

Az egyik titkom a blogom. Mármint a Barátok előtt. ...de azért, mert abban teljesen őszinte vagyok és ha elolvasnák, rájönnének, hogy mindaz csak álarc, amit látni rajtam. Úgy értem, hogy azt mutatom, hogy erős vagyok, de valóban még mindig ugyanúgy össze vagyok törve... és ezt a blogban le is írom. Szóval ezért nem mutatom meg Nekik. Ha megtudnák, hogy még mindig össze vagyok törve, akkor Nekik is rossz lenne és a másik, hogy megint az lenne, hogy menjek pszichológushoz... de én nem akarok.

2012. máj. 14. 00:44
 24/29 anonim ***** válasza:

Olyan kis butus vagy! ne zárkózz el ennyire, ha csak attól félsz, hogy nem fog tetszeni nekik, mutasd meg, hagy ismerjenek meg kicsit jobban, engedd őket közelebb. Persze, ha jó neked így nem szóltam. (bár ha nem zavarna, biztos nem tetted volna ki a kérdést)

Örülj neki, hogy nem kell nagyobb titkot/titkokat magadban tartani.

2012. máj. 14. 01:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Inkább a jövőmmel kapcsolatban vannak titkaim, mert nem szeretek beharangozni előre kétes dolgokat, jobb szeretem már a kész eredményt közölni.
2012. máj. 14. 04:15
 26/29 anonim ***** válasza:
nincsenek...
2012. máj. 14. 07:45
 27/29 anonim ***** válasza:

Jajj :D Ez csak egy novella. :) Én is írok.

Nekem nagy titkaim vannak. Sajnos.

2012. máj. 14. 20:45
 28/29 anonim ***** válasza:
Vannak, nem is mondanám titoknak, inkább dolgok amikről mások nem tudnak.
2012. máj. 15. 20:15
 29/29 anonim ***** válasza:

milyen fura, leírtam hogy szexuális témájú titkom van. és leszavaztak....

most miért? cikinek érzem, holott elvileg sok nő szenved benne, vajon miért nem volt a válaszom hasznos?

2012. máj. 15. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!