Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan titkotok amiket nem...

Van olyan titkotok amiket nem tud a családotok, de még a barátaitok se?

Figyelt kérdés
Az enyém talán nem tűnik nagynak, de novellákat írok, amik bár a neten tetszésre találnak, mégsem merem a környezetemben megmutatni senkinek se.
2012. máj. 13. 20:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
Vannak.(titok:))
2012. máj. 13. 20:45
 12/29 A kérdező kommentje:
Áh, nem ér én megosztottam veletek :D Az ilyen kis fajsúlyúakat ti is elmondhatnátok hogy ne legyek egyedül :)))
2012. máj. 13. 20:47
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
Életemben (40 éves vagyok) egyetlen egy titok van ami még ennyi év után is iszonyú nekem.Senki nem tudja.Se a gyerekeim,sem a férjem,senki.Remélem,hogy úgyis halok meg,hogy soha senki nem fogja megemlíteni.Régen volt.Csúnya dolgot tettem.Egész életemben fizetem az árát,hiszen egész életemben rettegek,hogy nehogy kiderüljön.Ha rajtam múlik, a sírba is magammal viszem a titkomat.
2012. máj. 13. 20:50
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Rengeteg!
2012. máj. 13. 21:02
 15/29 anonim ***** válasza:
Nekem is van, nem mondanám el senkinek.
2012. máj. 13. 21:05
 16/29 anonim ***** válasza:
igen van, szexuális töltetű dolog. a barátaimnak sem akartam eddig még elmondani
2012. máj. 13. 21:40
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

van persze. a mostani életemben ez már jelentéktelen, de a régiben nagyon gáznak számított. az akkori közösséggel tartom a kapcsolatot, előttük gáz lenne ha kitudódna. az új barátaimnak pedig felesleges lenne elmondani, még ha nincs is számukra hírértéke, akkor sem.

egyetlen ember tud róla, ő pedig (még ha vannak dolgok, amikben szemétkedett is velem), azért annyi becsület van benne, hogy nem kürtöli szét.

2012. máj. 13. 21:43
 18/29 anonim ***** válasza:

Egészen sok olyan van, amit nekem mondtak el, és kérték, ne adjam tovább, vagy véletlenül hallottam meg (nem vették észre, hogy nem alszom, esetleg ott ültem a sarokban, csak nem láttak). Ezek velem jönnek a sírba.

Azok, amik az én "mocskos kis titkaim" (ezek nem olyan nagy horderejűek, én is voltam úgy, mint te, kérdező), azokat előbb-utóbb megmondom, ha kénytelen leszek velük előállni valakinek.

2012. máj. 13. 21:53
 19/29 anonim ***** válasza:

kerdezo, kuldj mar egy linket mirol irsz:D olyan kivancsi lettem.

amugy nekem is vannak titkaim... peldaul, mikor senki sem lat, szeretem megolelni a fakat. vagy toban nem szeretek lubickolni, csak bokaig menni a vizbe. ilyen aprosagok, plusz van egy hatalmas nagy titkom meg... de azt majd maskor.

a linket ne feledd!:D

2012. máj. 13. 22:03
 20/29 A kérdező kommentje:
Ha szereted a fanfiction kategóriát, akkor küldök szívesen :)
2012. máj. 13. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!