Van olyan titkotok amiket nem tud a családotok, de még a barátaitok se?
van persze. a mostani életemben ez már jelentéktelen, de a régiben nagyon gáznak számított. az akkori közösséggel tartom a kapcsolatot, előttük gáz lenne ha kitudódna. az új barátaimnak pedig felesleges lenne elmondani, még ha nincs is számukra hírértéke, akkor sem.
egyetlen ember tud róla, ő pedig (még ha vannak dolgok, amikben szemétkedett is velem), azért annyi becsület van benne, hogy nem kürtöli szét.
Egészen sok olyan van, amit nekem mondtak el, és kérték, ne adjam tovább, vagy véletlenül hallottam meg (nem vették észre, hogy nem alszom, esetleg ott ültem a sarokban, csak nem láttak). Ezek velem jönnek a sírba.
Azok, amik az én "mocskos kis titkaim" (ezek nem olyan nagy horderejűek, én is voltam úgy, mint te, kérdező), azokat előbb-utóbb megmondom, ha kénytelen leszek velük előállni valakinek.
kerdezo, kuldj mar egy linket mirol irsz:D olyan kivancsi lettem.
amugy nekem is vannak titkaim... peldaul, mikor senki sem lat, szeretem megolelni a fakat. vagy toban nem szeretek lubickolni, csak bokaig menni a vizbe. ilyen aprosagok, plusz van egy hatalmas nagy titkom meg... de azt majd maskor.
a linket ne feledd!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!