Mondjam el az anyjának, vagy ne?
Figyelt kérdés
Unokatesóm rossz társaságba keveredett. Először csak füvezett néha, de most rákapott a spurira. Voltam velük én is bulizni, és félóránként felszívtak egy csíkot. Én jóban vagyok az anyjával és mondta nekem hogy talált már nála füvet. nem tudom elmondjam-e neki ezt. azt hiszem az unokatesóm többé nem bízna meg bennem akkor.2012. máj. 13. 13:05
1/14 anonim válasza:
Igen,szerintem az lenne a legjobb ötldt,ha elmondanád anyukádnak!Mivel a drog nagyon veszélyes és komoly bajok alakulhatnak ki unokatesódnál.Minél hamarabb cselekedj!
2/14 anonim válasza:
Az unokatesód érdekében mondd el az anyjának.. Most biztos össze fog veszni veled is, és a szüleivel is, de inkább veszekedjetek, minthogy később bármi baja legyen a drogok miatt..
3/14 anonim válasza:
Ha elmondod,számolj azzal,hogy a kapcsolatotoknak lőttek.
4/14 A kérdező kommentje:
persze az is rossz, de én jobban félek attól hogy ebből baja lesz, lecsukják vagy ilyesmi és azt nem akarom
2012. máj. 13. 13:16
5/14 anonim válasza:
ha lecsukják akkor legalább megtanulja a dolgok következményét. Ha elmondod, akkor le lesz ordítva , viták lesznek és majd sutyiba immár nélküled fogja csinálni, lehet még durvább dolgokkal, csak hogy megmutassa. Lehet többet ártasz vele majd mint segítesz.
6/14 anonim válasza:
Mondd csak el az anyjának.Miért jobban örülnél,ha öngyilkos lenne??
7/14 anonim válasza:
hogy függ össze az öngyilkossággal?
8/14 anonim válasza:
a halálnál nagyobb gondja nem lehet a drogok miatt! veled talán MOST megromlik a kapcsolata, de ha idősebbek lesztek talán még hálás lesz neked, h megmentetted! nincs túl sok vesztenivalód azzal, h elmondod az anyukádnak! tedd meg, mielőtt késő lesz!
9/14 anonim válasza:
Mondd el az anyjának! Ezáltal megmentheted az unokatesód egészségét, ami nagyon fontos! valószínűleg meg fog haragudni rád, de később be fogja látni, hogy csak segítettél rajta. Sok sikert!
10/14 anonim válasza:
Kedves 6-os!Unokatesóm így halt meg 10éve a DROGTÓL!!Nem merte megmondani a barátja aki nem drogozott,majd leugrott a 20 emeletes épület tetejéről!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!