Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el az anyjának, vagy ne?

Mondjam el az anyjának, vagy ne?

Figyelt kérdés
Unokatesóm rossz társaságba keveredett. Először csak füvezett néha, de most rákapott a spurira. Voltam velük én is bulizni, és félóránként felszívtak egy csíkot. Én jóban vagyok az anyjával és mondta nekem hogy talált már nála füvet. nem tudom elmondjam-e neki ezt. azt hiszem az unokatesóm többé nem bízna meg bennem akkor.
2012. máj. 13. 13:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Igen,szerintem az lenne a legjobb ötldt,ha elmondanád anyukádnak!Mivel a drog nagyon veszélyes és komoly bajok alakulhatnak ki unokatesódnál.Minél hamarabb cselekedj!
2012. máj. 13. 13:13
 2/14 anonim válasza:
96%
Az unokatesód érdekében mondd el az anyjának.. Most biztos össze fog veszni veled is, és a szüleivel is, de inkább veszekedjetek, minthogy később bármi baja legyen a drogok miatt..
2012. máj. 13. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
32%
Ha elmondod,számolj azzal,hogy a kapcsolatotoknak lőttek.
2012. máj. 13. 13:15
 4/14 A kérdező kommentje:
persze az is rossz, de én jobban félek attól hogy ebből baja lesz, lecsukják vagy ilyesmi és azt nem akarom
2012. máj. 13. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:
35%
ha lecsukják akkor legalább megtanulja a dolgok következményét. Ha elmondod, akkor le lesz ordítva , viták lesznek és majd sutyiba immár nélküled fogja csinálni, lehet még durvább dolgokkal, csak hogy megmutassa. Lehet többet ártasz vele majd mint segítesz.
2012. máj. 13. 13:20
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Mondd csak el az anyjának.Miért jobban örülnél,ha öngyilkos lenne??
2012. máj. 13. 13:22
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
hogy függ össze az öngyilkossággal?
2012. máj. 13. 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
a halálnál nagyobb gondja nem lehet a drogok miatt! veled talán MOST megromlik a kapcsolata, de ha idősebbek lesztek talán még hálás lesz neked, h megmentetted! nincs túl sok vesztenivalód azzal, h elmondod az anyukádnak! tedd meg, mielőtt késő lesz!
2012. máj. 13. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
Mondd el az anyjának! Ezáltal megmentheted az unokatesód egészségét, ami nagyon fontos! valószínűleg meg fog haragudni rád, de később be fogja látni, hogy csak segítettél rajta. Sok sikert!
2012. máj. 13. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Kedves 6-os!Unokatesóm így halt meg 10éve a DROGTÓL!!Nem merte megmondani a barátja aki nem drogozott,majd leugrott a 20 emeletes épület tetejéről!!!
2012. máj. 13. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!