Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 10 éves gyerek nem kenheti...

Egy 10 éves gyerek nem kenheti meg magának a vajas kenyeret?

Figyelt kérdés
A párom rokonának a kislánya volt nálunk vendégségben. Kért tőlem vajas kenyeret, kérdeztem, hogy hogyan szereti (vékonyabban, vastagabban, stb.) erre mondta, hogy had csinálja meg magának. Odatettem elé a hozzávalókat. Pár nappal késöbb a páromat felhívta a kislány anyukája, hogy én milyen rettentő szemét vagyok, hogy elvártam a gyerektől, hogy magának készítse el a vajas kenyeret. Nekem nincs gyerekem, fogalmam sincs, hogy én ezzel ekkora "bűnt" tettem.
2012. máj. 12. 13:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, szerencsétlen gyerek otthon nem tud önálló lenni, és nálad próbálkozott ezzel. Mondd meg az anyukának, hogy törekedjenek ők arra, hogy önálló legyen a kislányuk, így nem fog arra sor kerülni, hogy máshol próbálkozik meg ezzel.
2012. máj. 12. 13:09
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy szelet kenyeret nyugodtan megkenhet magának egy 10 éves. Nem értem a problémáját a kislány anyjának!
2012. máj. 12. 13:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nem veled van a baj. manapság nagyon féltik a gyerekeket. én anno 10 évesen egyedül jártam haza a suliból(igaz kb 2 sarokra volt) és sokat is voltam otthon egyedül a testvéremmel, mert anya dolgozott.
2012. máj. 12. 13:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen mókás az élet,neked nincs gyermeked de jobban ismered a gyerekeket mint aki szülte,azon fortyant föl az anyuka.Szerintem ezért a kislány hálás lesz örökre!
2012. máj. 12. 13:11
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Akkor ezek szerint nagynénémet fel kellett volna akasztani, amiért megengedte, hogy süssek melegszendvicset 7évesen.

Megkentem magamnak, tettem bele sajtot, bedugtam a szendvicssütőt, felálltam a székre, és megsütögettem.

Jóságos Isten, még te vagy a rossz azért, mert a gyerek szeretne 10 évesen önállósulni?

4 osztályos voltam 10 évesen, önállóan utaztam, akkor egy kenyeret miért kéne megkenni másnak helyettem?

Ne aggódj, nem csináltál te semmi rosszat, az anyukánál vannak fejben gondok!

17L

2012. máj. 12. 13:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal volt a problémája, hogy ő kente meg, hanem, ahogy fogalmaztál, "elvártad" az ő véleménye szerint. Ami nyilván nem igaz, hiszem a gyerek kérte tőled, miután te meg akartad kenni.

Szerintem elég ezt az apróságot tisztázni, ahhoz, hogy az anyuka elnézést kérjen a félre értésért.

2012. máj. 12. 13:14
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 10 éves voltam, akkor már minden hétköznap én föztem az ebédet magamnak meg a testvéreimnek - és akkor még nem létezett zacskós meg félkész meg fagyasztott - (mivel egyedül voltunk otthon, anyukám egész nap dolgozott, én meg délutánra jártam iskolába) és semmi bajom sem lett, pedig sokszor elég bonyolult dolgokat (pl. farsangi fánk) is készitettem.
2012. máj. 12. 13:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is azzal van a baj, hogy anyuka azt hiszi, hogy te kényszerítetted és nem voltál hajlandó megcsinálni neki, pedig még csak gyerek. Ha elmondod, hogy nem ez történt, hanem ő szerette volna megcsinálni, akkor valószínűleg megérti majd. Bár szerintem így is tahóság, inkább örülne, hogy nálatok volt egy kicsit a gyerek.
2012. máj. 12. 13:22
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem követtél el semmilyen bűnt.Az anyukával vannak problémák.

Én most 13 vagyok de 10 évesen már piritóst, melegszendvicset stb. csináltam magamnak.Ja meg egyedül jártam busszal a 15km-re lévő sulimba.

De abból nemlenne semmi gond hogy egy kenyeret akar megkenni.

2012. máj. 12. 13:31
 10/19 anonim ***** válasza:
88%
Ez esetben a gyereket kell letolni amiért nem mondta el otthon NORMÁLISAN a történetet és azt hazudta, hogy te kényszerítetted -.-
2012. máj. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!