Egy 10 éves gyerek nem kenheti meg magának a vajas kenyeret?
Akkor ezek szerint nagynénémet fel kellett volna akasztani, amiért megengedte, hogy süssek melegszendvicset 7évesen.
Megkentem magamnak, tettem bele sajtot, bedugtam a szendvicssütőt, felálltam a székre, és megsütögettem.
Jóságos Isten, még te vagy a rossz azért, mert a gyerek szeretne 10 évesen önállósulni?
4 osztályos voltam 10 évesen, önállóan utaztam, akkor egy kenyeret miért kéne megkenni másnak helyettem?
Ne aggódj, nem csináltál te semmi rosszat, az anyukánál vannak fejben gondok!
17L
Nem azzal volt a problémája, hogy ő kente meg, hanem, ahogy fogalmaztál, "elvártad" az ő véleménye szerint. Ami nyilván nem igaz, hiszem a gyerek kérte tőled, miután te meg akartad kenni.
Szerintem elég ezt az apróságot tisztázni, ahhoz, hogy az anyuka elnézést kérjen a félre értésért.
Nem követtél el semmilyen bűnt.Az anyukával vannak problémák.
Én most 13 vagyok de 10 évesen már piritóst, melegszendvicset stb. csináltam magamnak.Ja meg egyedül jártam busszal a 15km-re lévő sulimba.
De abból nemlenne semmi gond hogy egy kenyeret akar megkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!